Daniel Gheba : Solidaritate prin fapte, unitate prin acțiune!

0
182

Daniel Gheba este unul din cei mai activi parlamentari doljeni. Deputatul USR continua sa doneze sange iar a mers la Centrul Regional de Transfuzie Sangvină Craiova. În urma donării de sânge, cu tichetele de masă primite a hotărât să ofere o mică rază de speranță întru-un ocean pandemic încă cenușiu. Astfel, Daniel Gheba a mers la ANCCAR Craiova, care este o asociație cu copii și tineri cu autism.

Nu este pentru prima data cand Daniel Gheba merge la ANCCAR Craiova. Si in preajma sarbatorilor a fost prezent la actiunile asociatiei.

“Astăzi, am întreprins o acțiune umanitară, mergând la Centrul Regional de Transfuzie Sangvină Craiova unde am donat sânge. Grație managementului acestei instituții toate persoanele care vor dona sânge vor participa la o tombolă care va avea ca premiu un city break în Italia.
În urma donării de sânge, cu tichetele de masă primite am hotărât să ofer o mică rază de speranță întru-un ocean pandemic încă cenușiu. Astfel, m-am îndreptat înspre ANCCAR Craiova, care este o asociație cu copii și tineri cu autism. Centrul oferă terapii specifice de lungă durată.
Solidaritate prin fapte, unitate prin acțiune!” a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.