Daniel Gheba : Traficul rutier începe să devină și în Craiova un exercițiu de răbdare extremă.

0
209

Deputatul Daniel Gheba a semnalat o problema in privinta traficului din Craiova. Deputatul a asistat la un ambuteiaj între străzile Henry Ford și Henry Coandă, în sensul giratoriu de la Spitalul Militar. Daniel Gheba a promis ca va face demersuri catre Primaria Craiova dupa Sarbatorile Pascale ..

“Dragi prieteni, poate că unii dintre dumneavoastră vor fi nemulțumiți de ceea ce voi posta aici, dar după cum mă știți, deja, când întâlnesc abuzuri, nereguli sau situații care nemulțumesc cetățenii intervin și iau atitudine. Traficul rutier începe să devină și în Craiova un exercițiu de răbdare extremă.
Am luat parte astăzi la un ambuteiaj care se întâmplă zilnic între străzile Henry Ford și Henry Coandă, în sensul giratoriu de la Spitalul Militar. Practic, conducătorii auto vin de pe strada Ford pe cele 3 benzi până la sensul giratoriu, unde în intersecție strada se îngustează în 2 benzi, în urma construirii a două supermarketuri și a autorizării construirii unui magazin. Rezultă că bulevardul a fost îngustat creând blocaje în trafic.
Oare ce măsuri va lua Primăria Craiova pentru a normaliza această problemă care devine un chin pentru șoferii doljeni și nu numai? Poate că ar trebui să înceapă prin trimiterea de echipaje ale Poliției locale sau prin implicarea Poliției rutiere, căci în preajma sărbătorii pascale aceștia lipsesc cu desăvârșire.
După această sărbătoare importantă, voi lua atitudine și voi cere explicații Primăriei Craiova.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.