Daniel Gheba : USR-PLUS nu se va retrage de la guvernare chiar dacă actualii noștri parteneri de la PNL s-au comportat incorect politic și nu s-au dezis de vechile obiceiuri.

0
172

Deputatul USR-Plus Dolj, Daniel Gheba a transat situatia in care se afla politica romaneasca in acest moment .

Daniel Gheba a declarat ca USR-Plus nu se va retrage de la guvernare si ca va continua sa faca reforma promisa in campania electorala .. 

“Atunci când USR-PLUS l-a susținut pe domnul Cîțu pentru funcția de prim-ministru, în defavoarea domnului Orban, a făcut-o crezând că și în rândurile PNL există o imagine proiectată, asemănătoare valorilor noastre, a politicianului tânăr, tehnocrat, fără “relații” la partid, a politicianului deschis la dialog, care respectă ceea ce poate să reprezinte deciziile luate într-o coaliție.

Am intrat în această guvernare împreună, ca urmare a votului electoratului de centru dreapta, care și-a dorit o viziune liberală și europeană pentru România.

Ne-am propus să iubim România cu ochii deschiși și să avem “o țară ca afară” și nu ne sperie amenințările sau demiterile nechibzuite, făcute în “jocuri de culise”.
Am promis o Românie fără hoție și vom duce această misiune până la capăt, oricât de greu ar fi drumul!” a declarat Daniel Gheba pe pagina de socializare ..

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.