Daniel Pitaroiu, filișenii si alegerile locale! Afla care este miza “eternului pierzator” si interesele PNL Dolj..

0
1449

Alegerile locale din acest an au avut cateva particularitati iar azi o sa va aducem amanunte in exclusivitate despre Daniel Pitaroiu, candidat PNL la Primaria Filiasi, dar si cu cine a lucrat in aceasta perioada si interesele PNL Dolj.
De la inceput va facem cunoscut ca am cerut un punct de vedere persoanelor expuse in acest articol si avem inregistrarile audio ca dovada.

Alegerile din Filiasi au inceput odata cu aparitia in mediului online a paginii Realitate de Filiasi. O pagina de facebook fara identitate dar care a stiut ca are finantare puternica.
Noi nu o spunem dar o spun altii.

“Daniel Pităroiu, fost director al Diviziei Financiare, membru în Directoratul CEO, iar deficiența constatată a fost aceea că CEO a fost obligată de instanţa de judecată să achite suma de 6.487.362,14 lei în contul Asociației Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu”, mentioneaza Gorjeanul.

Noi spunem ca sunt foarte multi bani dar sa vedem cum au fost impartiti.
Administratorii paginii au primit peste 10.000 de euro ca sa il denigreze pe Costelus Gheorghe Ilie in speranta ca se vor face reclamatii la ANI.

In spatiul online au aparut diverse acte din Primaria Filiasi dar cum a fost posibil acest lucru? Liviu Trusca, Alin Rosiu si Ionut Cosolan au facut parte si ei din planul lui Pitaroiu.
Fiecare avea misiunea lui dar cel mai interesant a fost chiar Marian Dumitrescu.
Acesta furniza documente din Primaria Filiasi fix catre pagina de facebook. Acest lucru incalca unele legi ale functionarului public dar probabil remuneratia a fost pe masura.
Alin Rosiu si-a neglijat in toata perioada campaniei activitatile scolare.

Scenariul și ordinea descrierilor așa ziselor evenimente, cu rol de a manipula electoratul și de a-l denigra pe Costeluș, de cine credeți ca era făcut?! De cine altcineva decât de cei din PSD care fuseseră excluși de pe lista consiliului local pentru o altă lovitură pe care voiau să i-o dea lui Costeluș prin încercarea de a susține un alt candidat PNL și anume Rădoi Ilie, un obscur om de afaceri din Filiași, dar cunoscut finanțator al unor personaje politice locale.

Sunt doar o parte din marele plan al “eternului pierzator” la Primaria Filiasi.
Revenim fix cu o zi inainte de Alegerile Locale. Eu personal mi-am pus o fotografie cu Costelus Gheorghe Ilie si la nici 20 de minute am fost sunat ca sa merg la Sectia de Politie din Filiasi.

Am primit un avertisment cu mentiunea sa sterg poza.
De acelasi tratament a avut parte o parte din apropiatii lui Costelus Gheorghe Ilie cat si rudele acestuia.

In ziua alegerilor a fost cu adevarat un scenariu de film. Au fost multi bani aruncati in joc iar eu am reusit sa deturnez o parte din acestia chiar daca a trebuit sa stau o ora sa explic.
Am reusit sa deturnez o mita in toata splendoarea iar ulterior sa aflu ca persoana care primise indicatii clare facea gratar la ora 15:00 cand afara se apropia temperatura de 40 de grade.

Unele surse ne-au spus ca o parte din bani au ajuns la alegatori iar presedintii sectiilor de votare au avut un aport la unele nereguli din ziua votului..

De ce Filiasi este o miza pentru PNL Dolj? O parte din terenuri urmeaza sa fie cumparate de catre stat pentru ca urmeaza sa se construiasca Drumul de viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin.

Si elementul de autostrada Craiova – Filiasi, o alta reusita a lui Costelus Gheorghe Ilie si despre al cărui traseu este cam singurul cunoscător, traseu care i-a atras multe animozitati în rândurile agențiilor imobiliare interesate de acest business ca și prietenii lui Pitaroiu.

Sunt interese mari si totusi nu am primit un raspuns .. Domnule Pitaroiu cat au costat alegerile locale??

Poate dupa acest articol o sa doreasca sa lase un punct de vedere. Pana acum nici o persoana nu si-a dorit sa faca asta.

In curand un alt episod ale acestor alegeri locale..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.