Dansatorii craioveni au adus in Banie medalia de argint obtinuta la Campionatul Mondial

0
572

In perioada 25-31 octombrie 2022, 4300 de dansatori din 29 de tari s-au intrecut pentru titlul de campion mondial la hip hop, popping si hip hop battle, competitie desfasurata in Graz – Austria.

Lotul national al Romaniei a fost format din 24 de dansatori ai Freaks Dance Company Craiova si 5 dansatori ai eLLL Dance Project Cluj Napoca.

Dansatorii craioveni au reusit sa obtina medalia de argint la categoria Hip Hop Groups Mini Kids, trupa formata din: Licu Carla, Dunareanu Alis, Tudor Aylin si Mohanu Roberta.

Totodata, dansatorii craiovei au mai reusit sa intre in doua finale, obtinand urmatoarele premii:
– Hip Hop Duo Mini Kids: – Locul 5: Licu Carla si Dunareanu Alis, Locul 6: Mohanu Roberta si Tudor Aylin;
– Popping Duo Children: – Locul 5: Florica Eliza si Pastae-Danoiu Jaqueline.

 

De asemenea, craioveanca Ilinca Riana a reusit sa obtina locul 9 la categoria Hip Hop Battles Solo Junior 1 din 79 de concurenti, craioveanca Zlotea Vanesa a reusit sa obtina locul 33 si craioveanca Hrisopol Andreea locul 49 la categoria Hip Hop Solo Girls Children din 192 de concurenti, Ilinca Riana si Zlotea Vanesa – locul 18 din 111 concurenti.

“Ne-am intrecut de la egal la egal cu concurenti din 29 de tari, printre care Mongolia si Africa de Sud si putem spune ca am reusit sa invatam foarte multe. Cu siguranta, anul viitor ne putem bate pentru titlul de campion.
A fost o deosebita onoare sa ne reprezentam tara la acest nivel, sa purtam cu mandrie steagul si sa aducem in Banie o medalie.
Ii felicit pe dansatori si pe coregrafi si abia asteptam anul viitor sa urcam din nou pe scena europeana si mondiala.” – Sorin Gogosoiu – capitanul echipei nationale a Romaniei.

Dansatorii Freaks Dance Company reusesc sa obtina o medalie de argint la campionatul mondial, dupa ce in luna iulie a acestui an au adus in palmares medalia de bronz de la campionatul european, an in care aniverseaza 15 ani de existenta.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.