Dansatorii craioveni pe podiumul Concursului National de Dans „Everybody Dance With Us”, organizat de Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti.

0
572

In perioada 23-25 iunie 2022 s-a desfasurat a 18-a editie a Concursului National de Dans „Everybody Dance With Us”, organizat de Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti.

Peste 100 de studenti din centrele universitare din Craiova, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu si Ploiesti s-au intrecut in pasi de dans pentru a obtine primul loc de podium.

Dansatorii craioveni pe podiumul Concursului National de Dans "Everybody Dance With Us", organizat de Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti.
Dansatorii craioveni pe podiumul Concursului National de Dans „Everybody Dance With Us”, organizat de Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti.

Casa de Cultura a Studentilor din Craiova a fost reprezentata de Freaks Crew care a reusit sa obtina urmatoarele premii:

– Locul I – Eliza Florica & Jaqueline Pastae-Danoiu – Duet – Street Dance;
– Locul I – Freaks Crew – Formatie Dans Modern;
– Locul II – Freaks Crew – Formatie Street Dance;
– Locul III – Riana Ilinca – Solo – Street Dance;
– Premiul pentru popularitate.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.