Dansatorii craioveni pornesc spre Austria pentru a cuceri titlul de campion mondial

0
343

In perioada 26-30 octombrie 2022, peste 4300 de dansatori din 28 de tari se intrec pentru titlul de campion mondial la dans la IDO WORLD Hip Hop & Popping & Hip Hop Battle CHAMPIONSHIPS ce se va organiza in Graz – Austria.

Componenta lotului Romaniei este formata din 24 de dansatori din cadrul Freaks Dance Company Craiova si 5 dansatori din cadrul eLLL Dance Project Cluj Napoca.

Din categoria de varsta ???? ???? fac parte: Dunareanu Alis, Licu Carla, Mohanu Roberta, Tudor Aylin, la ????????: Biscu Alexia, Bojin Sonya, Bogean Antonia, Ciortan Aniela, Dinu Sebastian, Fiertu Antonia, Florica Eliza, Hrisopol Andreea, Pastae-Danoiu Jaqueline, Rosu Claudia, Tiris Amira, Ungureanu Alesia, Zlotea Vanesa, la ??????? 1: Burulea Rafaela, Ilinca Riana, iar la ??????: Boruzescu Patricia, Gogosoiu Sorin, Puchiu Andreea, Ruiu Anne-Marie, Vladu Cosmina.

Dansatorii craioveni pornesc spre Austria pentru a cuceri titlul de campion mondial 1

Ca si la campionatul european desfasurat in luna iulie anul acesta, rolul de capitan al lotului Romaniei ii va reveni craioveanului, Sorin Gogosouu.

“Suntem entuziasmati si abia asteptam sa urcam pe una din cele mai importante scene din viata unui dansator. Plecam cu dorinta de a aduce cel putin o medalie in Cetatea Baniei”, a declarat Sorin Gogosoiu – manager Freaks Dance Company.

Dansatorii craioveni pornesc spre Austria pentru a cuceri titlul de campion mondial 2

Anul in care fenomenul Freaks implineste 15 ani, ii regaseste in palmares cu medalia de bronz la europene la categoria Hip Hop Battle Crew – Children, obtinuta in luna iulie a acestui an.

Dansatorii craioveni pornesc spre Austria pentru a cuceri titlul de campion mondial 3

Visits: 3

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.