David Popovici, fotografiat în stația de autobuz..

0
237

David Popovici își păstrează modestia, în ciuda titlurilor și medaliilor obținute. Campionul a fost surprins într-o stație de autobuz din București.

„L-am întâlnit într-o stație de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe pământ. E un exemplu nu doar pentru generația sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici. PS. Ca orice fan emoționat, l-am salutat și eu timid cu mâna. Sigur, eu și mai toți trecatorii”, scrie Claudiu Pândaru pe contul său de Facebook.

Nu este pentru prima dată când David Popovici este surprins utilizând mijloacele de transport în comun. În trecut, campionul a fost văzut călătorind cu metroul. De altfel, el însuși a declarat într-un interviu că preferă să meargă cu acest mijloc de transport în comun, care este o soluție pentru traficul aglomerat, dar și pentru protecția mediului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.