David Popovici, mesaj de Paşte: Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp cu familia, eu asta o să fac, şi staţi sănătoşi.

0
515

David Popovici este unul dintre sportivii care a pus România pe harta internațională. Campionul nu mai are nevoie de introduceri, mai ales după ce a câștigat medalii la toate campionate la care a mers. Deși pare că nu ia pauză deloc, Popovici a profitat de perioada sărbătorilor pascale pentru a transmite un mesaj din suflet românilor.

David Popovici este extrem de iubit de români, iar asta se vede cel mai bine de fiecare dată când acesta aduce câte o medalie nouă. De Paște, campionul a ales să petreacă timp cu familia lui, dar nu a uitat nici de cei care i-au dat energie pentru a merge mai departe.

David Popovici i-a îndemnat pe toți să petreacă timp cu familia pentru că acesta este cel mai prețios lucru. Și, pentru că pe el sportul l-a ajutat foarte mult, din toate punctele de vedere, Popovici i-a îndemnat pe toți să nu uite să facă sport.

„Vă urez un Paşte Fericit. Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp cu familia, eu asta o să fac, şi staţi sănătoşi. Faceţi sport”, a spus David Popovici.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.