De 8 martie, candidații USR la Primaria și Consiliul Local Craiova împreună cu membrii USR, au oferit flori și felicitări doamnelor din Craiova

0
149

De 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, candidații USR la Primaria și Consiliul Local Craiova împreună cu membrii USR, au oferit flori și felicitări doamnelor din Craiova.

Ne-am dorit sa transmitem multumiri, recunoștință, multe aprecieri și la mulți ani tuturor femeilor printr-un gând bun și un gest simplu și sincer.

La fel de importante ca toate gândurile bune transmise astăzi sunt soluțiile pe care le aplicăm pentru combaterea discriminării, la egalitatea de șanse și tratamentul egal pentru femei și bărbați și, cel mai grav, la prevenirea și combaterea violenței asupra fetelor și femeilor din țara noastră.

Citeste si :  CANDIDATURA PNR LA PRIMARIA CRAIOVA, VALIDATA DE BIROUL ELECTORAL MUNICIPAL

Peste 52% din populația României este alcătuită din femei. Deși procentul este în continuă creștere, prezența acestora în funcții publice rămâne una deficitară. În momentul de față, în România, doar 5% dintre primari și 18% dintre parlamentarii aleși sunt femei. Asta înseamnă că românii tind să pună ștampila pe un bărbat în detrimentul femeii, lucru care arată o lipsă de încredere a societății noastre în capacitatea unei femei de a face politică.

Este bine să reflectăm asupra modului în care fiecare dintre noi poate contribui la îmbunătățirea statisticilor de mai sus. Egalitatea de gen trebuie susținută de atitudini sănătoase și proiecte de lege care să combată fenomenele discriminatorii.

E timpul să ne gândim la femei și la drepturile lor în fiecare zi.

Citeste si :  Consilierul PNL , Marian Vasile explica actul aditional al complexului Ion Oblemenco ce urmeaza sa fie semnat !

La mulți ani! Locul femeii este oriunde dorește ea.

Iulia Dudu
Vicepresedinte Filiala Craiova
Uniunea Salvaţi România

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.