Home » Politica » Politica National » De ce nu ar mai candida Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Un fost parlamentar face dezvaluiri fara precedent!

De ce nu ar mai candida Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Un fost parlamentar face dezvaluiri fara precedent!

 

Un fost parlamentar face afirmatii incredibile. Acesta sustine ca are informatii conform carora Klaus Iohannis nu va mai candida la un nou mandat pentru Palatul Cotroceni in 2019. Patronul Stelei, Gigi Becali, spune ca Iohannis ar avea interdictie din partea americanilor si ca sunt alti trei oameni importanta care vor candida la presedintie. Mai mult, Becali ataca dur actualele partide parlamentare.

loading...

“Cu cine sa ne conducem noi? Cu avocatii care ne toarna? Sa conducem cu copiii baronilor locali? E una care pune ministri, o pitipoanca. Pun americanii conducator care sa conduca Romania ca altfel e vai de capul nostru. Noi punem coardele noastre de 23-24 de ani in Senat si in Camera Deputatilor. Lasa sa puna americanii si in Parlament si la presedinte ca noi nu suntem in stare. Klaus Iohannis nu mai candideaza. Nu-l mai lasa americanii. Vor fi trei candidati importanti care se vor bate, dar americanii rezolva totul”, a dezvaluit Becali.

About Corina Andreea Danciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.