De Paste, jandarmii vor asigura ordinea publica si siguranta cetateanului..

0
157

De Paste, jandarmii vor asigura ordinea publica si siguranta cetateanului.. 1In perioada Sarbatorilor Pascale, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Dolj si Gruparea de Jandarmi Mobila Craiova vor creste masurile si actiunile specifice de asigurare a ordinii publice si sigurantei cetatenilor, urmarindu-se, in principal, prevenirea faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convietuire sociala.

Astfel, in perioada 27 aprilie – 3 mai, peste 80 de jandarmi ai IJJ Dolj vor asigura masurile de siguranta in timpul Slujbei de Inviere la Catedrala Mitropolitana “Sf. Dumitru” si Biserica “Madona Dudu” din Craiova, precum si la Manastirea Maglavit.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Craiova este alaturi de celelalte orase impotriva Gratierii si Amnistiei

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

De asemenea, efective ale institutiei vor fi prezente, in zilele de minivacanta, la Vela, Leamna de Sus, Macesu de Jos, Malu Mare si Preajba. In acelasi timp, aproximativ 180 de jandarmi ai GJM vor asigura masurile de ordine publica la Manastirile “Sf. Ana” si “Vodita” (jud. Mehedinti), “Cozia” (Valcea), “Calui” (jud.Olt), “Sf Treime” si “Lainici” (Gorj), precum si in locuri de agrement sau sarbatori campenesti in Vrata, Garla Mare, Patulele si Corcova (Mehedinti), Brancoveni, Vadastra, Studina, Visina (Olt), Bradesti (Dolj).

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.