Debut cu dreptul pentru Campionul Craiovei ! Medalia de bronz pentru prima participare în cadrul CN de Kempo pentru Alin Ionut Iancu

0
157

Alin Ionut Iancu a debutat cu medalie în cadrul Campionatului Național de Kempo desfasurat la Bucuresti.
La prima participare sub egida SCM Craiova, Alin Ionut Iancu a fost la inaltime fiind pe podium.

“O prima experiența încheiata din punctul meu de vedere cu brio. Am reușit sa iau bronzul la campionatul național Kempo, sunt mulțumit de rezultat deoarece mereu unde am început cu stângul am ajuns cel mai bun, urmează sa avansam si pe aceasta parte sportiva cât de curând la cel mai înalt nivel”, a declarat Alin Ionut Iancu.

Echipa completa care a facut deplasarea la Bucuresti a fost formata din Alin Ionut Iancu ,Ionut Puca si Nicolas Iordache (antrenori).

De ce este speciala aceasta medalie ?
Sunt mai multe diferentieri fata de sistemul atat de arbitraj din kickboxing, cat si suprafata de lupta, pentru ca nu mai este ring, este tatami, se lupta la sol, timpul de lupta este de 3 min x 1 repriza, echipamentul este total diferit, kimono, casca de protectie, tibiere.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.