Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luată astăzi!

0
427
Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luata astazi!
Decizia bugetului oltenilor pe 2017 va fi luata astazi!

Astăzi s-ar putea stabili bugetul propriu pe anul 2017 al consiliului județean Dolj dar și cel de venituri și cheltuieli al primăriei municipiului Craiova.

Pe ordinea de zi a ședințelor ce vor avea loc ăstazi in cadrul consiliului județean Dolj și local al municipiului Craiova, se vor vota proiectele pentru bugetele celor două instituții. Ambele proiecte sunt publice și se pot găsi pe site-ul oficial al CJ Dolj și al primăriei municipiului Craiova. De precizat că ambele au un deficit și că niciuna nu are “profit”. Veniturile din bugetul propriu al solului este de 326.054,00 Ron iar în schimb cheltuielile de 375.356,00 Ron. Nici primăria nu stă prea bine la acest capitol, cu un venit de 600.801,00 Ron și niște cheltuieli de 601.388,00 Ron.

Chiar și așa, fără bugete aprobate, demararea de noi proiecte și investiții pare aproape imposibilă. Să sperăm că după votul de astăzi al consilierilor județeni, respectiv locali, să avem măcar aceste bugete aprobate pentru ambele instituții.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.