Decizie a Comisiei Europene: se anunta amenzi- Romania vizata de noul regulament 1Comisia Europeana ‘taie-n carne vie’. A luat o decizie radicala prin care vizeaza mai multe companii, iar Romania este direct implicata. Este vorba de o masura care poate duce la amenzi de milioane de euro si care a creat un scandal imens in ultimii ani.

Masura va afecta companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest. Acestea vor putea fi amendate cu cel putin 4 la suta din cifra de afaceri anuala.

Citeste si :  WOOW! Unde a incercat Alina Bica sa se angajeze in timpul sederii in Costa Rica?

Comisia Europeana a pus la punct un regulament care sanctioneaza dur producatorii care scot aceleasi produse, dar la calitati diferite pe diverse piete din Uniunea Europeana. Statele membre UE sunt libere sa introduca amenzi maxime mai mari, anunta adevarul.ro.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anuntat ca documentul vizeaza companiile care prin demersurile lor au facut ca piata europeana sa nu fie unitara.

„Noul regulament va oferi o piata unica de care sa beneficieze toti consumatorii. Vom proteja astfel grupe mari de consumatori europeni in fata comerciantilor care fac abuzuri in mod deliberat. Acestia vor fi sanctionati cu amenzi dure”, a spus Frans Timmermans.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.