Decizie BOMBA in Coalitia pentru familie dupa esecul referendumului.

0
413
Decizie BOMBA in Coalitia pentru familie dupa esecul referendumului.
Decizie BOMBA in Coalitia pentru familie dupa esecul referendumului.

Coalitia pentru familie anunta luni ca a fost dizolvat Comitetul de initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei, iar conducerea isi exprima recunostinta pentru cei care au votat la referendum.

“Incepand cu data de astazi, Comitetul de initiativa cetateneasca pentru revizuirea art. 48(1) din Constitutiei Romaniei este dizolvat, prin efectul legii. Multumim tuturor sustinatorilor demersului initiat de comitetul nostru, multumim tuturor cetatenilor romani care au votat la referendum. Ne exprimam si pe aceasta cale adanca noastra recunostinta pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit si afirmat vointa a milioane de romani. Dumnezeu sa ocroteasca Romania!”

Demersul acestei organizatii a stat la baza referendumului din acest weekend, care nu a reusit sa stranga numarul necesar de voturi pentru a fi validat.

Reprezentantii Coalitiei pentru Familie au dat vina, pentru esecul de la referendum, pe Guvern pentru ca a dat dovada de „incapacitate” in a informa romanii cu privire la legea ce urma a fi modificata sau cu privire la intrebarea de pe buletinele de vot.

„Sa ne amintim ca au existat canale media, partide, vocea societatii care ne pregateau zi de zi, ceas de ceas pentru frauda. Era singurul mesaj pe care-l spuneau: frauda, frauda! A fost un referendum extrem de calm cu iregularitati care s-au intamplat in special impotriva sustinatorilor referendumului, dar care a dovedit ca nu exista urma de frauda. Nu vom mai relua aici subiectul incapacitatii Guvernului si a administratiei Romaniei de a informa publicul romanesc cu datele legale strict necesare, cu informatia necesara despre legea despre care vorbim de revizuire constitutionala, despre intrebarea care este scrisa in buletinul de vot”.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.