Decizie luata Facebook pentru a SUPUNE o companie internațională de recrutare

0
141

Decizie luata Facebook pentru a SUPUNE o companie internațională de recrutare 1Facebook îşi extinde serviciul de recrutare de pe reţeaua sa socială în 40 de ţări, cu intenţia de a concura pe o piaţă dominată de LinkedIn, deţinută de Microsoft, relatează Reuters.

Compania a mai anunţat miercuri şi că intenţionează să investească în 2018 aproximativ 1 miliard de dolari în echipele sale proprii, în tehnologie şi în noi programe.
Lansarea la nivel internaţional a serviciului de recrutare are loc la un an după oferirea acestuia în Statele Unite şi Canada. La momentul respectiv, jurnaliştii au scris că este un război împotriva LinkedIn, dar serviciul de recrutare al Microsoft se adresează angajaţilor cu calificare şi studii înalte.

Citeste si :  Presedintele, mesaj in miez de noapte : Demisiile sunt obligatorii, dar nici pe departe suficiente!

Facebook încearcă în schimb să atragă candidaţi pentru firmele mici şi mijlocii. Locurile de muncă postate pe Facebook sunt de nivel local, cum ar fi un post de vânzător la o librărie, sau la o cafenea.

Extinderea la nivel internaţional a serviciului de recrutare este cel mai recent semn al interesului Facebook de a oferi astfel de servicii firmelor mici şi locale. Compania a dezvoltat şi servicii de publicitate destinate în mod special firmelor mici, precum şi funcţii precum programarea întâlnirilor pentru paginile de afaceri,

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.