Dedeman inaugurează pe 5 octombrie la Craiova magazinul cu numărul 60.

0
290

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova.

Noul magazin este situat pe Calea Severinului, pe un teren generos de aproximativ 36.000 mp și este rezultatul unei investiții totale de 33 de milioane de euro.

Magazinul are o suprafață construită de 16.350 mp și face parte integrantă din complexul comercial Promenada Craiova, dezvoltat de NEPI Rockcastle.

Parcarea destinată clienților însumează 598 de locuri, dintre care 361 sunt situate pe acoperișul clădirii. Accesul în această parcare se va face direct din bulevardul principal (Calea Severinului) prin intermediul unei pasarele. De aici, vizitatorii vor putea intra în magazin utilizând cele 3 lifturi disponibile.
În plus, parcarea de pe acoperișul magazinului Dedeman oferă o conexiune directă către cea a complexului Promenada Craiova care dispune, de asemenea, de un număr semnificativ de locuri de parcare situate pe acoperiș.

Dedeman Promenada își așteaptă noii clienți cu o echipă dedicată formată din 188 de angajaţi, cu peste 50.000 de produse disponibile la raft, dar şi cu numeroase servicii complementare, gândite pentru a susține cu succes toate planurile pentru casă și grădină.

Cele 12 case de marcat instalate vor facilita o experiență la cumpărături rapidă și plăcută pentru clienți. O noutate o reprezintă includerea de case de marcat și în zona dedicată raionului de Grădină, cu acces imediat în galeria comercială Promenada Craiova.

“Suntem bucuroși să așezăm pe harta țării magazinul Dedeman cu numărul 60, încă un prag important în evoluția noastră. Din 2010, anul în care am deschis primul magazin în Craiova, și până în prezent, Dedeman a crescut și a inovat constant, rămânând fidel misiunii sale de a oferi soluții de cea mai înaltă calitate pentru proiectele de construcții și amenajări interioare ale clienților săi. Ne propunem să rămânem un partener de încredere pentru toți locuitorii din oraș și din zonele învecinate. Prin noul nostru magazin din cadrul Promenada Craiova, suntem convinși că vom aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea armonioasă a orașului și a întregii comunități.” – Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Craiovenii se vor bucura de o gamă variată de produse pentru casă și grădină, dar și de oferte speciale pregătite pentru inaugurare. Acestea sunt prezentate într-un catalog dedicat deschiderii noului magazin, disponibil exclusiv online, pe site și în aplicația Dedeman.

În plus, în paginile de produs din magazinul online sunt prezentate informații detaliate despre localizarea exactă la raft (zonă și deschidere) a produselor aflate pe stoc în magazinul fizic. Astfel, clienții pot identifica rapid și cu ușurință produsele dorite, în special atunci când timpul alocat cumpărăturilor este limitat.

Magazinul Dedeman Promenada este prevăzut cu panouri solare și cu o centrală electrică fotovoltaică care va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. Puterea totală instalată este de aproximativ 350 kWp.

De asemenea, noul magazin pune la dispoziția clienților și o stație dublă pentru încărcarea mașinilor electrice, încurajând astfel mobilitatea sustenabilă.

Odată cu deschiderea acestui magazin, rețeaua Dedeman ajunge la 60 de unități în România.

Următorul magazin care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din municipiul Petroșani.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.