Deputat Ion Cupa scrisoare catre Calin Popescu Tariceanu

0
127

Acum cinci luni erati primit la Craiova de 3000 de oameni, cu aplauze si cu incredere. Ieri, ati fost primit de 36 de oameni, din care 14 au plecat dezamagiti, imediat dupa discursul dumneavoastra. Ceilalti 22 ramanand sa se certe pentru pozitii de vicepresedinte(!!!) intr-un asa zis birou politic teritorial pe care au renuntat, in final, sa-l mai faca!!! Asta e reconstructia organizatiei la Dolj?!?!

Acum cinci luni spuneati celor 3000 de oameni ca ALDE este casa liberalismului in Romania si ca nimic nu e mai important decat apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor, lupta impotriva abuzurilor statului paralel.
Ieri le spuneati celor 36 de oameni ce frumosi sunt cei de la statul paralel, ca nicaieri in Europa nu se mai pune pret pe doctrine si valori ideologice si in acest sens trebuie inteles parteneriatul cu Ponta si ProRomania.
Urat va scrieti finalul de cariera, dle. Tariceanu!

Citeste si :  PMP DOLJ: ALEGERILE LOCALE ȘI PARLAMENTARE TREBUIE SĂ AIBĂ LOC ÎN ACEST AN

P.S.: Prin deciziile dumneavoastra si ale maestrului negru – Daniel Chitoiu, ati facut din ALDE o cutie goala de continut, un partid devenit, conform legii, partid neparlamentar, odata cu disparitia grupurilor parlamentare de la Senat si Camera Deputatilor.
Motiv pentru care nici macar oameni in sectiile de votare si in birourile electorale nu veti mai putea pune, decat foarte putini. Trist…

Deputat Ion Cupa ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.