Deputatul Ionuț Stroe : Se strâng deja multe acuzaţii că George Simion ar avea o legătură cu serviciile de informaţii ruse

0
669

Deputatul Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a afirmat, sâmbătă, că se strâng „multe acuzaţii” conform cărora liderul AUR, George Simion, „ar avea o legătură cu serviciile de informaţii ruse”. „Se strâng deja multe acuzaţii că George Simion, liderul AUR, ar avea o legătură cu serviciile de informaţii ruse. Doar în ultima săptămână doi oficiali au spus asta cu subiect şi predicat: un fost ministru al apărării din Republica Moldova şi un agent al serviciilor de informaţii ucrainene. George Simion tace asurzitor pe acest subiect, iar tăcerea lui sună mai degrabă a vină. Începem să vedem că în spatele unui aşa-zis „suveranism” se află doar o mare păcăleală cu iz rusesc”, a scris Ionut Stroe pe Facebook.

Ionuț Stroe reamintește că Simion are interdicție în Ucraina și Republica Moldova
Potrivit acestuia, liderul AUR „are interdicţie” de intrarea şi în Ucraina pe lângă Republica Moldova.

„Mai mult, iată, am aflat că George Simion are interdicţie de intrare şi în Ucraina, nu doar în Moldova. Să explicăm mai bine: două ţări, vizate insistent de acţiunile Rusiei, au decis că George Simion este persoana non-grata. Oare de ce? De ce nu ne spune deschis, ca lider al unui partid parlamentar? Am observat toţi că George Simion este vocal în România doar pe subiectele care favorizează interesele Rusiei. Poate acum înţelegem mai bine de ce, de exemplu, la începutul agresiunii Rusiei în Ucraina, acelaşi George Simion a tăcut şi i-a luat foarte mult timp să zică ceva. E greu să te dai pro-european în România, când un pic mai încolo, dincolo de graniţă, în Moldova şi Ucraina, alţii te consideră doar un pro-rus”, a mai scris Ionuț Stroe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.