Deputatul PNL Robert Sighiartau anunta o noua victorie de etapa: Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate

0
374

Deputatul PNL Robert Sighiartau, secretar general al partidului, a anuntat marti pe pagina sa de socializare o prima victorie obtinuta in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor: supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate.

Urmeaza votul final in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, pe aceste modificari la lege.
„Am castigat o prima mare victorie in Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor: Supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate!

Citeste si :  Ionut Stroe,deputat PNL : Partidul National Liberal isi asuma responsabilitatea formarii unei majoritati pentru o guvernare stabila si functionala

Urmeaza batalia si votul final in plenul Camerei. Sunt sigur ca vom fi victoriosi si acolo.

Romanii trebuie sa scape de supraacciza oneroasa la carburanti si de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune vesti de sarbatorile de iarna.
#RS #PNL”, scrie Robert Sighiartau pe pagina sa de Facebook.

Incepand cu anul 2017, angajatii part-time platesc contributii sociale la nivelul salariului minim, chiar daca ei castiga mai putin de atat.

Citeste si :  Nicolae Giugea : Costurile mari din agricultură scad din competitivitatea fermierilor români!

Robert Sighiartau este deputatul PNL care a reusit sa dubleze alocatiile pentru copii. E pentru a doua oara in patru ani cand PNL reuseste acest lucru. In 2015, partidul lui Sighiartau, aflat si atunci in Opozitie, a obtinut o majorare de la 42 de lei la 84 de lei. Iar patru ani mai tarziu tot liberalii, prin secretarul lor general, s-au aflat in spatele amendamentului la bugetul de stat care a dus la dublarea alocatiilor.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.