Deputatul Sindicalist Ringo Damureanu se catara pe inca o drama …

0
1225

Deputatul Sindicalist Ringo Damureanu continua sa se catere pe drame si chiar daca nu ne face placere trebuie sa venim aici sa spunem unele lucruri care depasesc limita “firescului”.
Drama din Gradina Botanica a fost exploatata de acesta chiar la Tribuna Parlamentului cand a cerut un moment de reculegere.
Daca ceilalti politicieni au facut doar o singura declaratie sau doua, Ringo Damureanu a avut foarte multe luari de pozitie atat pe reteaua de socializare cat si in conferintele de presa.
Ba chiar “ne-a tras de urechi” ca nu am publicat comunicatele acestuia in privinta dramei din Gradina Botanica.

Din pacate ieri a inceput un alt episod al aceluiasi personaj. Pe pagina Alianța pentru Unirea Românilor Dolj exista un mesaj frumos dar plin de minciuni.
Parlamentarul sindicalist continua sa profite si de aceasta data!
“O veste cutremurătoare ne zguduie chiar la început de an.
Una dintre cele mai distinse și mai devotate colege din AUR Dolj a plecat astăzi în mod fulgerător către o lume mai bună.
Vocea ei caldă va cânta de astăzi împreună cu heruvimii și serafimii.
Dumnezeu să te ierte, Carmen Fira!
Vei rămâne mereu în inimile noastre.
Îți promitem că vom continua lupta și idealurile tale!”, se mentioneaza pe pagina..

Trebuia George Simion sa fie amestecat in aceasta drama ? Are nevoie Presedintele AUR de asa ceva ? Voi sa ne spuneti!

Adevarul este cu totul altul dragi cititori iar articolele noastre contin informatii corecte. Am explicat ca acceptam orice drept la replica dar mereu refuza sa il trimita acest personaj.

Ce se intampla in spatele usilor inchise este greu de inteles dar noi va aducem amanunte interesante despre acest personaj al politicii doljene.

Doamna a fost membra AUR Dolj de foarte mult timp iar in comuna Farcas (acolo a fost prezenta Caravana Medicala) si-a desfasurat activitatea cu dorinta de a candida pentru postul de primar.
Acest lucru este interzis de catre Deputatul Sindicalist! Ringo Damureanu si-a pus toate relatiile si rudele in functii iar la Primaria Farcas urmeaza sa fie candidat din partea AUR DOLJ cineva apropiat..

Actualul casier al Primariei Farcas este fin cu ….. RINGO DAMUREANU iar acesta este candidatul AUR Dolj la primarie.
Doamna a aflat de acest lucru si nu a fost tocmai de acord..
Din sursele noastre am aflat ca ia cerut ajutorul fiind in spital dar acest personaj nu si-a facut timp sa fie alaturi.
Acum urmeaza insa cea mai urata fata a acestui om. In loc sa ajute din propriile fonduri de parlamentar sau lider de sindicat, Ringo Damureanu a chemat maine toti membrii AUR Dolj la sediu!

In jurul orei 10:30 toti membrii AUR sunt asteptati sa doneze bani pentru aceasta drama ca apoi el sa mearga la Farcas.
Maine are loc o conferinta de presa unde cu siguranta se va tine un moment de reculegere ca doar suntem obisnuiti dar chiar asa sa se catare pe drame ?

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.