Deputatul Sindicalist Ringo Damureanu si interesele de la Filarmonica …

0
2344

Deputatul Sindicalist Ringo Damureanu continua sa isi mareasca echipa cu noi “transferuri” care includ si Filarmonica Oltenia Craiova. O parte din presa craioveana a spus ca Olguta Vasilescu a mers la Filarmonica Oltenia Craiova sa discute dar a omis sa spuna ca si Deputatul Sindicalist Ringo Damureanu a fost prezent la o intalnire a angajatilor.

Este de notorietate faptul ca dubla lui calitate a crescut un sindicat prin diverse metode “neortodoxe” iar subiectul “Filarmonica Oltenia Craiova” a venit ca o manusa pentru el si “vuvuzelele” lui.

Deputatul Sindicalist a sustinut o conferinta de presa in data de 21 decembrie iar la final am avut cateva intrebari legate de acest subiect. Am avut in prima faza doua intrebari iar deputatul sindicalist a reusit sa se contrazica in doar cateva minute.

Pentru a intelege situatia, va invit sa urmariti acest material

Am avut in prima faza doua intrebari iar deputatul sindicalist a reusit sa se contrazica in doar cateva minute.
L-am intrebat stie situatia angajatilor din Filarmonica Oltenia Craiova iar apoi daca sustine o depolitizare a institutiilor publice. Din pacate trebuie sa va aduc aminte acum ca dumneavoastra faceti politica a unui partid sau a unui sindicat fix in Filarmonica Oltenia Craiova.

Deputatul sindicalist vizeaza si Ansamblul Folcloric Maria Tanase! Acesta a adus acuze fostei conduceri care si-a dat demisia. Toate acestea nu fac altceva decat sa isi mareasca influenta cu sindicatul sau partidul din care face parte. Cronica Olteniei si Oltenasul au avut la fel intrebari legate de acest subiect.
„Au nevoie de studii superioare dansatorii de la Ansamblul Folcloric Maria Tanase?”, a fost una din intrebarile adresate de catre Cronica Olteniei .
„Sunt lider de sindicat pentru membrii din sindicat. Membrii Ansamblului Folcloric Maria Tanase nu sunt membrii ai Sindicatului Forta Legii asa ca nu va pot exprima o parere fata de aceasta problema.”, a raspuns deputatul sindicalist.

O intrebare face diferenta dintre deputatul sindicalist si un om care chia este alaturi de aceste cauze.

L-am intrebat daca stie cat costa un bilet la Filarmonica Oltenia Craiova. Deputatul sindicalist a explicat ca sotia ii cumpara bilete dar noi am aflat ca acesta a fost doar la un concert iar atunci a avut o invitatie.

Ramaneti alaturi de noi pentru ca urmeaza noi materiale despre „vuvuzelele” lui.
Bogdan Ciurezu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.