Deputatului Ringo Dămureanu : Mergem în micile orașe, mergem și în comune, mergem la sate, pentru a prezenta mai multe programe inițiate de AUR.

0
460

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă
săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu și coordonatorul județean Ionel Gheorghe.

Deputatul Ringo Dămureanu a adus în discuție urmatoarele subiecte: Campania „Vara Românilor”, Alegerile pentru Parlamentul European și o solicitare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.

„Caravana AUR va merge în toată Țara, inclusiv în județul DOLJ!
Alianța pentru Unirea Românilor are soluții, în contrast cu Puterea actuală, care nu-i mai reprezintă pe români.

Campania Vara Românilor – raport săptămânal al organizației județene AUR Dolj
Parlamentarii AUR nu iau vacanță, ca ceilalți. Vom merge peste tot. Mergem în micile orașe, mergem și în comune, mergem la sate, pentru a prezenta mai multe programe inițiate de AUR.

În lunile iulie și august, deputații și senatorii noștri vor ține audiențe în teritoriu și se vor deplasa, pe rând, în orașele și comunele României. Pe baza discuțiilor cu cetățenii, vom încerca să găsim soluții practice la problemele lor și vom lucra, prin demersuri parlamentare, pentru a sprijini comunitățile locale din țara noastră.

Am anunțat încă de săptămâna trecută că AUR va transforma vacanța parlamentară în campania „Vara românilor!”. Pentru parlamentarii AUR și pentru filialele noastre județene, vara este a românilor, nu a vacanțelor scumpe peste hotare!
Campania a demarat încă din primele zile ale lunii iulie, în care ne-am întâlnit cu oameni minunați din județul nostru din câteva localități ale județului Dolj: Călărași, Poiana Mare, Melinești.
Oamenii ne-au vorbit în principal despre birocrație, corupție, sistemul de sănătate și probleme sociale.
E timpul ca românii să fie auziți și ascultați! Această campanie este despre locuitorii județului nostru, pe care îi invităm să ia parte la întâlnirile pe care le organizăm în cadrul acestei campanii, să ne spună deschis nevoile și preocupările lor.
Campania Vara Românilor va continua și în zilele care urmează astfel:
SÂMBĂTĂ, 8 iulie: orele 8 – 9.30 Bechet (târg) și 10.00 primărie, 11.00 Ostroveni – discuții cu cetățenii în centru, vizavi de primărie, 12.00 Sadova – zona primărie, 13.00 Dobrești – zona primărie, 14.00 Rojiște – zona primărie, 15.00 Bratovoești – zona primărie, 15.45 Teasc – zona primărie.

DUMINICĂ, 9 iulie: orele 7.45 Sadova (târg), 9.00 Călărași – discuții cu cetățenii în centru, zona monument, 10.00 – 11.30 Dăbuleni (târg de săptămână) și 12.00 în centru, zona primărie, 13.00 Amărăștii de Jos zona centru primărie, 14.00 Daneți zona primărie, 15.00 Dobrotești zona primărie, 16.00 Mârșani zona primărie 17.00 revenire la sediu.

Haideți să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai bun pentru toți românii. Fiecare voce contează, iar împreună putem face diferența!
Vara Românilor continuă cu putere și determinare!,” a declarat deputatul Ringo Dămureanu despre Campania „Vara Românilor”.

„Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume! Vocea poporului român trebuie să se facă auzită în plan extern și să fie orientată către interesele națiunii noastre.
Pentru asta, avem nevoie de patrioți în Parlamentul European, nu de politicieni de carton.
Nu vrem să fim spectatori și nu vrem să fim doar simpli executanți în Uniunea Europeană, așa cum s-a întâmplat în ultimii 33 de ani, când am fost conduși de PSD și PNL.
Alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor sunt cele mai importante pe care le avem de la aderarea la Uniunea Europeană. Nu va fi o luptă între stânga și dreapta, între AUR și PSD și PNL, va fi o luptă între suveraniști și progresiști, între patrioți și globaliști.
AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.
Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți românii, precum și societatea civilă, să îi cunoască pe cei 50 de candidați pe care noi îi propunem, să se pronunțe cu privire la aceștia.
Haideți să nu mai trimitem în Parlamentul European tot felul de figuri sinistre care au dus la defăimarea României și la slăbirea puterii noastre!”, a adăugat deputatul cu privire la Alegerile pentru Parlamentul European.

Deputatul Ringo Dămureanu a solicitat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj următoarele: „Solicitare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj
cu privire la situația centrelor de îngrijire a vârstnicilor
Dosarul centrelor în care bătrânii erau supuși tratamentelor inumane arată imaginea dramatică a unui sistem bolnav, în care oamenii sunt supuși unor abuzuri de nedescris.
Centrele pentru bătrâni ar trebui să le asigure acestora confortul și grija necesară, nicidecum ele nu trebuie să devină adevărate lagăre de concentrare, în care vârstnicii să fie umiliți, batjocoriți și, mai grav, lăsați să moară cu zile.
Cazul din București trebuie să pună în mișcare instituțiile statului care au responsabilități de control și verificare a acestor centre, astfel încât să fie evitate abuzurile împotriva vârstnicilor.
Din păcate, nu am văzut ca în ultimele zile să iasă public nici Ministerul Muncii condus de Marius Budăi, nici Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea, nicio altă instituție a statului, care să spună ceva cu privire la aceste situații revoltătoare, cum a fost posibil să se ajungă aici.
Faptul că prim-ministrul Ciolacu ne anunță că vor începe controalele, manifestând o grijă de fațadă pentru bătrâni, nu rezolvă anii în care aceste centre au funcționat fără ca nimeni să acționeze.
Imagini cu privire la abuzurile din astfel de centre au fost prezentate public încă din luna februarie a acestui an de către Centrul de Investigații Media, care a atras atenția cu privire la condițiile în care sunt ținuți zeci de vârstnici.
Nimeni nu a reacționat, nicio instituție, nimic!
Tocmai de aceea solicităm pe această cale DGASPC Dolj un raport public cu privire la situația centrelor de îngrijire a bătrânilor, dar și cele care se îngrijesc de copii sau persoanele cu dizabilități.
Vrem să știm dacă la noi în județ există cazuri cutremurătoare precum cele din București.”

„Ministrul Finanțelor vrea să crească încasările la bugetul de stat pe spinarea românilor
Observăm în aceste zile că guvernul ZERO taxe, așa cum se prezenta coaliția PSD-PNL în 2021, a devenit Guvernul NUMAI TAXE!
În loc să caute soluții pentru a crește puterea de cumpărare a românilor, cele două partide de la guvernare se întrec în măsuri prin care să mărească taxe sau să impună altele noi.
Taxele cresc, veniturile scad, puterea de cumpărare a românilor se prăbușește!
De fiecare dată când un nou ministru vine la finanțe spune aceeași placă: majorarea veniturilor la bugetul de stat este crucială, este o problemă de securitate economică.
Însă, de fiecare dată, acești analiști politici care ajung în funcții ministeriale nu fac nimic pentru a crește veniturile la bugetul de stat.
AUR a solicitat în repetate rânduri în ultimii 2 ani să se reducă cheltuielile de la bugetul de stat inutile, să se facă o reformă administrativă reală și să fie cheltuiți mai bine banii în interesul românilor.
Nu ne-a ascultat nimeni. Acum suntem în situația în care avem o gaură bugetară de peste 36 de miliarde!
De ce? Pentru că PSD și PNL au crescut organigramele instituțiilor, au crescut salariile sinecurilor din instituțiile statului, pentru că nu vor să renunțe la pensiile speciale.
Dacă vor să reducă deficitul bugetar, dacă vor să reducă cheltuielile, soluția este să înceapă cu cheltuielile inutile pe care le au instituțiile statului.
Nu e normal să avem 200 de secretari de stat, la fel cum nu este normal să fie scutiți de plata taxelor către bugetul de stat al României cei de la OMV, doar pentru că sunt OMV.”, a incheiat Deputatul Ringo Dămureanu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.