Derapajele lui Lucian Ciobanu , primarul Calafatului in detaliu . Va prezentam un abuz in cel mai mic detaliu ..

0
266

Asa cum va prezentam acum cateva zile , Lucian Ciobanu a fost amendat de CNCD cu suma de 1000 de lei dar acum va prezentam abuzul in detaliu realizat de Primarul Calafatului . 

Pirjol Claudia Tenora a reusit sa dea peste cap tot aparatul Primariei Calafat cat si al Politiei Locale din Calafat .. Abuzurile lui Lucian Ciobanu nu sunt o stire dar felul in care acesta a incercat este unul folosit de multi primari din Oltenia .. Sunt baronii pe care PSD mizeaza de fiecare data !

Pirjol Claudia Tenora detine functia publica de politist local,clasa 1 ,grad principal in cadrul Directiei Politie Locala ,aflata in subordinea Primariei Municipiului Calafat . Aceasta a fost transferata din cadrul serviciului Politie locala al Primariei Calafat la Directie Politie Locala – Compartimentul Control comercial ,disciplina in  constructii ,afisaj stradal si protectia mediului .

Citeste si :  Video : Barbat fara acte si declaratie batut pe strada de un politist

Pirjol Claudia Tenora lucreza in cadrul primariei din 2008 ,fiind singura femeie angajata in functia de executie din cadrul acestei directii si singura care detine studii superioare .

In iulie 2018 au avut loc schimbari in structura autoritatilor locale iar de atunci Pirjol Claudia Tenora se considera discriminata ..

De atunci , Pirjol Claudia Tenora a avut parte de o atmosfera ostila , umilitioare , ofensatoare , in scopul intimidarii , cu scopul crearii premiselor unei demisii ,desi pana la momentul unei noii structuri aceasta a indeplinit atributiile cu profesionalism .

Pirjol Claudia Tenora s-a confruntat cu o serie de actiuni menite sa o faca sa demisioneze precum accesul ingradit sau restrictionat in cladirea principala ,neacordarea concediului de odihna planificat sau medical ,trasarea unor atributii care exced fisa postului , prevalenta unor atributii secundare in detrimentul celor principale ,nerecunoasterea drepturilor pentru orele  de munca prestate in afara orelor de program ,nu beneficiaza de cursuri de formare profesionala ,este trimisa sa efectueze patrule singura ,desi legea dispune constituirea unui echipaj format din 2 persoane ,sub falsul motiv ca ceilalti colegi refuza sa lucreze cu aceasta .

Pentru protejarea intereselor sale , Pirjol Claudia Tenora a ales comunicarea scrisa cu reclamantii,adresandu-se inclusiv instantelor judecatoresti pentru recunoasterea unor drepturi sau pentru recuperarea acestora .

Lucian Ciobanu a incercat sa-si duca la indeplinire planul , acela de a o destitui din functia publica , prin introducerea unor sesizari spre analiza comisiei de disciplina ,precum si prin fapte de intimidare si de hartuire la adresa familiei acesteia ,a hotarat ca prin raportul de evaluare pe anul 2018 , in calitate de contrasemnatar , sa-i acorde calificativul nesatisfacator ,fara nici un motiv obiectiv , urmand de a o elibera din functia publica detinuta . Anterior , lui Pirjol Claudia Tenora i s-a acordat calificativul foarte bine iar contrasemnatarul in speta primarul ,i-a redus notele astfel incat cea finala a fost sub 2 , pentru a i se acorda calificativul nesatisfacator .

Citeste si :  Abuzurile doamnei ANTONIE CRISTIANA, primar in comuna Bistret ...

Va prezentam documentele ..

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.