Deschiderea oficială a Târgului Ofertelor Educaționale a avut loc astăzi

0
389

Deschiderea oficială a Târgului Ofertelor Educaționale a avut loc astăzi, 22 mai 2023, în holul central al Universității din Craiova, în prezența inspectorului școlar general, prof. dr. Daniel Alexandru Ion, a doamnei prof. Irina Ștefana Broscaru și a doamnei prof. Aida Ionescu, inspectori școlari generali adjuncți, a inspectorului școlar pentru învățământul profesional și tehnic, prof. Simona Ciulu, a agenților economici, a inspectorilor școlari, a elevilor și a reprezentanților unităților de învățământ.

Alături de reprezentanți ai învățământului preuniversitar, la deschiderea oficială au participat rectorul Universității din Craiova – prof. dr. Cezar Ionuț Spînu – și domnul Gabriel Vlăduț, președintele Camerei de Comerț și Industrie Dolj, parteneri ai Târgului Ofertelor Educaționale.
Evenimentul constituie o oportunitate foarte bună pentru viitorii absolvenți de gimnaziu și părinții acestora de a explora opțiuni de carieră, de a participa la demonstrații și prezentări interactive ale diferitelor meserii, precum și de a interacționa direct cu profesioniștii din domeniu, profesori, elevi sau agenți economici.

La Târgul Ofertelor Educaționale au fost prezenți și reprezentanții Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj, instituție cu rol în orientarea şcolară şi profesională a elevilor, în vederea optimizării procesului de alegere a unui anumit traseu socio-profesional.
În cadrul Târgului, unitățile de învățământ liceal și profesional din județul Dolj își prezintă Oferta Educațională pentru anul școlar 2023-2024. Pe parcursul zilei, elevii vor avea posibilitatea de a vizita standurile de prezentare ale unităților școlare și de a pune întrebări cu privire la serviciile educaționale oferite de școlile expozante în vederea alegerii liceului și profilului dorit.

Activitatea este organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Dolj în parteneriat cu Universitatea din Craiova și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.