Desi este vacanta ,administratia craioveana ignora situatia in care se afla Colegiul Stefan Odobleja !

0
51

Administratia locala ignora situatia in care se afla Colegiul Stefan Odobleja . Daca pana acum transmiteau profesorilor ca nu se poate pentru ca exista anul scolar in desfasurare nici acum nu vin cu o solutie ca aceasta problema sa fie rezolvata ..

Pentru cei care nu cunosc situatia in care se afla Colegiul Stefan Odobleja avem un material video realizat anul trecut in luna august cand profesorii au fost la Primaria Craiova dar fara nici un raspuns concret ..

Citeste si :  Olguta Vasilescu isi incepe deja campania electorala acuzand administratia pe care a condus-o din umbra...

Sunt 16 sali de clasa pentru 54 de clase pentru elevi . Toate acestea in cazul unei decizii ale Consiliului Local Craiova .

Cum a decurs actul educational ? Ora de curs 40 de minute iar pauza de 5 minute .

Va intrebati ca in decursul unui an scolar administratia craioveana a venit cu o solutie ? Nu ! Nici o sansa …

Deranjeaza foarte rau Colegiul stefan Odobleja, un colegiu cu traditie formata din patru unitati de invatamant: Grupul scolar Industrial Electroputere, Industrial Constructii de Masini , Liceul de Informatica Stefan Odobleja, Colegiul Tehnic Ion Mincu Craiova. in acest spatiu la Odobleja functioneaza.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.