Devino partener la Evenimentul “Provocari si Oportunitati in Constructii” – editia 3!

1
1164

Evenimentul a devenit deja o traditie, in acest moment, Craiova Business Club impreuna cu Primaserv, pregatesc cu entuziasm editia 3. Primele doua editii au avut un succes rasunator, a doua inregistrand deja un numar de aproximativ 500 de invitati din domeniul constructiilor si domeniile conexe, cu scopul de a ajuta clientul sa ia cea mai buna decizie de cumparare a unei locuinte.

Astfel ca, scenariul acestui tip de eveniment este acela ca in jurul clientului, Craiova Business Club in parteneriat cu Primaserv aduce: constructorul, dezvoltatorul imobiliar, agentia imobiliara, banca, arhitectul, designerul pentru ca impreuna sa formeze cu totii o echipa cu obiective comune si anume achizitia de locuinte in cele mai bune conditii pentru fiecare.
Oameni pasionați și implicați în acest domeniu fascinant se intalnesc pentru a explora și discuta cele mai noi tendințe și inovații.
In editiile anterioare au participat la evenimente speakeri de renume si experți în domeniul construcțiilor care vor împărtăși cunoștințe valoroase și perspective inovatoare.

– Cristian Stefanescu, fondator Primaserv
– Cosmin Raileanu, fondator vindem-ieftin.ro
– Irinel Gheorghe, fondator Sipex Romania
– Andrei Dragota, proiectant Ray Consulting Craiova,
– Razvan Jianu, creatorul de vise
– Mihai Veliscu, designer
– Marius Fota, manager ING Bank Craiova

De asemenea, la urmatoarea editie ce va avea loc in luna februarie a acestui an, exista deja lista de speakeri principali, urmand organizatorii sa o faca publica in cel mai scurt timp.

Daca doriti sa deveniti partener in cadrul editiei cu numarul 3, un video care este cartea noastra de vizita .

Pentru alte amanunte va invitam sa va inscrieti aici

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.