Dezvaluirile lui Cristian Rizea despre Mihai Rotaru : Și i-a luat si echipa de fotbal, i-a pus-o pe tava, Olguța Vasilescu cu cei de acolo, ca omul i-a sponsorizat campaniile …

0
470

Catalin Rizea a facut o serie de dezvaluiri la Realitatea Plus iar Mihai Rotaru a fost adus in discutie de catre acesta .. 

Catalin Rizea spune cum a ajuns Mihai Rotaru sa fie protejatul familiei Rebenciuc dar si alte amanunte interesante .. Mihai Rotaru a fost la botezul fiului lui Catalin Rizea ..

Mihai Rotaru este prezentat in contextul patronului Doraly care au ceva in comun : ANRP .

„El a fost implicat in acel dosar cu Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova, mare investitor in agricultura azi – omul lui Hrebenciuc, ca e si nașul lui Andrei Hrebenciuc acest Mihai Rotaru , va zic eu, si acum, ca am ajuns aici, o sa fac o paranteza si o sa fac un auto-denunț.

In 2012, cand Ponta a venit la guvern ca prim-ministru dupa ce a cazut guvernul Ungureanu, și dupa acea motiune de cenzură, Ponta a ajuns prim-ministru, deci nu era dupa alegerile din 2012, inainte, atunci in luna mai, Mihai Rotaru a venit la mine, il cunosteam, din oras. Eu v-am spus, multe cunostinte… că d-aia ma si chemau oamenii astia, ca ii cunosteam. Pana am ajuns in situatia in care…ati vazut. Botezul, ca Mihai Rotaru a fost la botezul fiului meu, il vedeti pe caseta. Si m-a chemat la el la biroul lui langa restaurantul chinezesc Naijing acolo pe straduta, si mai are unul pe Primaverii, omul e jucator pe Bursă, bani multi, oamenii erau cu ANRP-ul, erau cu Stelian Gheorghe, cu toti… toata gasca aia. Si ma chema la el la birou si zice: a venit Ponta, eu am un om acolo, unu dintre vicepresedintii ANRP. Ca erau vreo 3 sau 4, era Crinuța Dumitran șefă.” a declarat Catalin Rizea ..

Citeste si :  Fotbal : Florin Costea si Mihai Dina s-au despartit de Universitatea Craiova!

„Si a venit PSD la guvernare si a ramas Remus Baciu in functie care era omul PD-L-ului. Si eu nu vorbesc. A ramas omul pe functie, nu mai stia cum sa ne multumeasca, ca am avut si eu acolo, ah, singura mea interactiune cu ANRP-ul – ca am incercat si eu, va spun imediat,  dar n-am reusit, ca nu eram la …

Normal ca m-am imprientenit cu el, ca l-am rezolvat pe om, ca omul stia ca i-a zis Mihai Rotaru „uite, ba, Rizea te-a rezolvat cu Bănicioiu” si eu m-am dus cu Dosarul si dosarul avea numărul nu stiu care, al bunicii mele, si nu-i venea randul, si ce a facut Remus Baciu? Mi l-a bagat mai in fata. Daaa. Dar el era legal, intrunea conditiile legale, lucru care se poate verifica, poate sa faca maine ancheta sa vada..” a completat Catalin Rizea.

Catalin Rizea dezvaluie cum a ajuns Mihai Rotaru la Craiova : „Mihai Rotaru care a ajuns la Craiova cu sprijinul Liei Olguța Vasilescu, trimis de Hrebenciuc si de generalii vechi din sistem, de Garda Veche, Mihai Rotaru a ajuns de i-a dat Olguța acolo, i-a dat tot, l-a facut mare latifundiar, a luat terenuri agricole pe nimic, mii de hectare, s-a bagat cu eoliene, cu tot. Și i-a luat si echipa de fotbal, i-a pus-o pe tava, Olguța Vasilescu cu cei de acolo, ca omul i-a sponsorizat campania, campaniile, sa zicem, ca a avut mai multe de când a intrat el pe teritoriul Oltului. Andrei Hrebenciuc este nășicul.”

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova castiga la Ploiesti si revine pe primul loc ..

Urmariti dezvaluirile facute de Catalin Rizea despre Mihai Rotaru ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.