Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Din Decembrie, Centrul Comercial Auchan Craiova da startul la colind si fapte bune!

Din Decembrie, Centrul Comercial Auchan Craiova da startul la colind si fapte bune!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

În decembrie, Centrul Comercial Auchan Craiova marchează venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care să împartă bucurie clienților care îi trec pragul.

 

Astfel, în perioada 2-16 decembrie, în acordul colindelor de iarnă, centrul comercial se va transforma într-un loc al bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate.

 

Pentru că dar din dar se face rai, în ajun de Moș Nicolae, cei mici sunt așteptați cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie pentru un copil nevoiaș. A doua zi, dacă au fost cuminți, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae. Jucăriile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniți din medii vulnerabile.

50×70

Pe 9 decembrie, copii sunt invitați la teatru alături de Rudolph, în piesa ”Peripețiile lui Rudolph”- o lecție despre prietenie și onestitate.

 

Totodată, HappyTeam a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

 

Centrele comerciale Auchan, deținute de Immochan România, și-au propus să devină, pe lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc, implicând-se activ în viața acestora și oferindu-le timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.

Regăsiţi programul detaliat al activităţilor din centrul comercial aici:

 

DATĂINTERVAL ORARANIMAȚIE
2 decembrie11:00-13:00#bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
13:00-17:00Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătesc de sărbătoare.
5 decembrie18:00-20:00#bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!
6 decembrie16:00-20:00
9 decembrie11:00-13:00#bucuriateatrului // Descoperim peripețiile lui Rudolph!
13:00-17:00Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.
16 decembrie11:00-13:00#bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
 
13:00-17:00Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal / Liga Doljului : Fluierul de final a adus bucurie in Familia FC U Craiova ! Suporterii au sarbatorit impreuna cu echipa !

Dupa un meci nebun , fluierul de final a fost cel mai asteptat moment ! Ce a urmat dupa acesta...

Închide