Directia Judeteana de Sport Dolj, ANCAAR Craiova şi Bebevesel.ro organizeaza în Craiova , sambata 27 mai 2023, începând cu ora 09.30, Crosul Copilăriei.

0
1125

Aflat la cea de-a 7 ediţie, Crosul Copilăriei este un eveniment social ce îşi propune susţinerea copiilor cu autism de la centrul ANCAAR Craiova, dar şi promovarea unui mod de viaţă sănătos în rândul copiilor.Crosul Copilăriei se va desfăşura pe în Parcul Tineretului Craiova, zona terenurilor de sport.

Alergarea va avea loc pe diferite distanţe în funcţie de categoria de vârstă 2-6 ani: 100 m, 5-6 ani: 100 m, 7-10 ani: 400 m,11-14ani: 600 m, 15+ ani: 1000 m, grupele vor fi fete şi băieţi. Înregistrarea pentru toate cursele se va efectua la fața locului la data desfășurării crosului. Fiecare copil sub 16 ani trebuie să fie însoţit de un părinte sau un tutore, iar pentru înscriere va trebui să aibă o adeverinţă de la medicul de familie în care să fie menţionat faptul că este apt pentru sport sau se va completa o declaraţie pe propria răspundere pentru participare. Cei peste 16 ani trebuie să se prezinte cu un act de identitate și să semneze declarației de responsabilitate.

Participarea se face pe baza unei donatii, iar banii care se vor strânge vor fi redirecţionaţi către copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova pentru a susține activitățile desfășurate zilnic.
Pentru organizarea acestui eveniment ne bucurăm de sprijinul Primăriei Craiova şi Direcţiei Judeţene pentru Sport Dolj, care va arbitra alergarile pentru fiecare categorie de vârstă. Pentru o atmosfera prietenească și jucăușă alături de noi vor mai fi Fundația Anya, Kineto Plus, Corabia lui Barba Deasă, Crucea Roșie Filiala Craiova, Sânziana. Mulțumim pentru susținere Senic!

La fața locului asistența medicală va fi asigurată de ambulanța ATMA. Premiem copiii clasați pe locurile I, II sau III cu medalii şi diplome de participare.
Comitetul Olimpic Român prin Academia Olimpică Româna- filiala Dolj oferă medalii si tricouri in limita participării.
KissFm ofera în urma unei tombole un sejur la hotelul Bacolux Koralio din Eforie Nord, 4 stele. Sejurul consta în 4 nopti de cazare, cameră dublă, allinclusiv, in lunile iunie sau septembrie la alegere.
DREPTURI DE AUTOR
Prin înregistrarea în competiție, toți participanții vor autoriza de drept organizatorii, inclusiv partenerii acestora să folosească și să reproducă orice declarație sau imagine cu participanții în alergare sau nu. Organizatorii pot da aceste materiale unei terțe persoane fără acordul expres al participanților, această libertate fiind valabilă pe o peroadă nelimitată de timp atât pe plan național cât și internațional. Prin ÎNSCRIEREA la această competiție concurenții acceptă automat prezentul Regulament.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.