>
Home » Politica » Politica Craiova » Disperarea unui sustinator PSD care a participat la marsul in memoria Regelui Mihai

Disperarea unui sustinator PSD care a participat la marsul in memoria Regelui Mihai

PSD Dolj ne-a aratat inca o data un circ ieftin si de aceasta data aducand din judet foarte multi oameni la acest mars care in prima faza a vrut sa fie miting dar au pus un hastag prea greu #ajunge ..

Am observat ca nu sunt din Craiova foarte multi si atunci am mers sa caut autocarele . Din primele informatii am inteles ca au fost langa Liceul Carol dar au plecat de acolo imediat . Am mers catre Sala Polivalenta dar surpriza ! Chiar in fata Stadionului Tineretului se aflau aproximativ 20 de persoane care asteptau sa fie luati . La cateva secunde cand am ajuns a venit si microbuzul cu numere de Vidin . Am intrebat de unde sunt si ce fac acolo iar drept raspuns am fost bruscat de un sustinator PSD!

Domnul Profesor Florin Olteanu a descris perfect ce a fost ieri in Adevarul : “Apropiindu-mă de doi poliţişti care asigurau ordinea publică, am rostit cu voce tare că „ăştia nu sunt din Craiova, cine ştie de unde au fost aduşi“. Unul dintre oamenii legii mi-a spus, fără să îl cunosc, fără să mă cunoască. „Sunt autobuzele la Carol (Colegiul Naţional „Carol I“ din Craiova), îi aşteaptă“. Ce dreptate aveau oamenii legii! În zona Stadionului Tineretului (Str.Ştirbei Vodă din Craiova, la intersecţia cu Strada Câmpia Islaz, spre Ciupercă n.a.), un microbuz verde înmatriculat în Bulgaria, cu numărul BH 6001 AA (număr de Vidin) a fost filmat de către jurnalistul craiovean Bogdan Ciurezu de la „Jurnal de Craiova“ cum aştepta pesediştii să se înghesuie în mijlocul de transport, cu mult peste capacitatea acestuia. Un pesedist l-a lovit pe jurnalistul craiovean Bogdan Ciurezu, aşa cum reiese din videoclipul live postat de acesta pe Facebook. Dacă ar fi fost „marş de recunoştinţă“, de ce un jurnalist care îşi făcea meseria şi îi întreba pe participanţii la „marşul recunoştinţei“ a fost bruscat de către un pesedist de vârsta a treia? Jurnalistul craiovean Bogdan Ciurezu a dat dovadă de profesionalism şi nu a răspuns provocării acelui bătrân. Jurnalistul Bogdan Ciurezu a continuat deplasarea pe jos către Sala Polivalentă din Craiova, unde a mai filmat un autocar, cu numere de Dolj – DJ 91 BFL, aparţinând firmei „BARAPET“, care a încărcat pesediştii adunaţi acolo.”

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Ciolos: Nu cred ca aceasta coalitie de la putere are legitimitatea sa distruga justitia si credibilitatea Romaniei

Fostul premier Dacian Ciolos a afirmat, duminică, într-o conferință de presă, că actuala coaliție de guvernare nu are legitimitatea să...

Închide