Disperata ca pierde Primaria Calarasi , Famiglia Sovaila trece la alt nivel ! Sandu Sorin amendat cu 3000 de lei …

0
720

Famiglia Sovaila tine cu orice pret sa ramana la Primaria Calarasi iar Sandu Sorin impreuna cu echipa lui castiga teren in randul tinerilor . Am participat si eu la o actiune in Comuna Calarasi iar tot ce pot sa spun este ca acolo … e ALTCEVA !

Reteaua de socializare si munca lui Sandu Sorin de aproximativ 3 ani au facut ca sansele lui sa fie unele mari pentru a castiga PRIMARIA CALARASI ..

Diferenta dintre cele doua tabere este una vizibila .. Daca Sandu Sorin anunta actiunile si oamenii vin din pura convingere , Famiglia Sovaila are nevoie de intariri din alte comune / orase pentru actiuni ..

Din disperare , actualul primar cauta orice amanunt ca sa profite de el iar ultima INVENTIE,pentru ca altfel nu pot sa o numesc este o amenda ..

Sandu Sorin a fost amendat cu 3000 de lei pentru ca nu a respectat distanta si ca a avut vuvuzele si muzica in actiunile din Calarasi…

Va prezentam o actiune a famigliei Sovaila .. Fara amenzi si fara alte probleme din partea autoritatilor ..

Disperata ca pierde Primaria Calarasi , Famiglia Sovaila trece la alt nivel ! Sandu Sorin amendat cu 3000 de lei ... 1

Domnule Sovaila … timpul dumneavoastra A EXPIRAT !  E timpul oamenilor liberi !

Am ales aceasta fotografie pentru ca este plina de emotie .. Poate sa fie incadrata lenjer la fotografia acestei campanii iar in loc sa fie apreciata , Famiglia Sovaila a trecut la atacuri care nu-si gasesc nici o logica … Dar ce e firesc in Calarasi ? 

Visits: 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.