DNA exista ? Il asteptam la Primaria Craiova ! Se pare ca Targul de Craciun a fost afacere de succes pentru buzunarele unor oameni din politica !

0
383

Targul de Craciun este o afacere de succes in Craiova iar sursele noastre ne-au marturisit cum au decurs lucrurile in urma cu cativa ani ..
Ce contracte au fost si cum au ajuns ca la Targul de Craciun sa fie exclusivitate aflati din acest material ..
Sunt destul de multe persoane implicate de-a lungul vremii in organizarea acestui targ iar noi va prezentam o parte din culise.
De la Delia Ciuca la Sorin Manda , de la Ionut Parvulescu la Daniel Calarasu este doar un pas . Primaria Craiova nu a avut nici o evidenta in privinta Targului de Craciun iar facturile si chitantele sunt deja istorie ..

Cel cu patinoarul a avut intotdeauna prioritate , Delia Ciuca il propunea iar el avea legatura cu Olguta Vasilescu si cu Sorin Manda . Intotdeauna a fost favorizat la curent si apa nu platea . El achita doar 120 de lei pe sezon . Anul trecut a avut contoar de curent si apa iar sumele depasesc 12000 ..
Peste 90% din comercianti au fost din afara Craiovei . Au fost cativa ani , dupa preluarea puterii de catre Olguta Vasilescu ,iarna 2012 -2013 si iarna 2013-2014 a organizat Primaria Craiova prin Serviciu Patrimoniu .

Ulterior Ionut Parvulescu a adus o firma de la Bucuresti care a venit cu sponsorizare . Din acel moment toate chiriile erau incasate de catre Ionut Parvulescu fara factura si fara chitanta . Din acel moment au fost inchise usile pentru comerciantii din Craiova. Au ramas decat firmele ale lor personale (unchiu , matusa , etc,) . Toti acesti bani nu erau contorizati nici unde ..
In iarna 2015-2016 Ionut Parvulescu a fost retras si a intrat la organizarea acestui targ Daniel Calarasu. El avea o firma de la Valcea si apoi au inceput sa vina toti mai multi comercianti din tara sub aceeasi forma : fara chitanta si fara factura ..

Citeste si :  Targul de Craciun - un esec al autoritatilor craiovene !

La alegerile din 2016 comerciantii din Craiova au vrut sa se revolte pentru ca nu erau primiti .
Firma de la Bucuresti (Palmira) , se daduse drumul la zvon ca va organiza Targul de Craciun dar inca nu se organizase nici un fel de licitatie sau contract.
Au fost avertizati la acel moment ca vin comerciantii din Craiova in fata Primariei sa se revolte .
Atunci Primaria Craiova prin Serviciu Patrimoniu a organizat acel Targ de Craciun . Atunci a fost loc pentru toata lumea si sa taiat chitanta si factura .

In foarte multi ani , comerciantii au venit cu exclusivitati ..  Chiar si in acest an cand situatia nu permitea organizarea acestui targ ..
Parandaratul a functionat in toata aceasta perioada ..
Facturi modice pe langa sumele care se luau de catre cei din Primaria Craiova ..
Daniel Calarasu este cel care incasa foarte multi bani de la comercianti ..

Citeste si :  Fostul Liceu Sanitar a fost demolat ! Demolarea corpului principal a fost ilegala ! Politia nu a intervenit la demolarea cladirii !

Poate DNA dupa aceste relatari demareaza o ancheta in Primaria Craiova…

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 2.25

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.