DOCTORANZI IN DREPT REUNITI LA CONFERINTA NATIONALA DIN CRAIOVA

0
176

DOCTORANZI IN DREPT REUNITI LA CONFERINTA NATIONALA DIN CRAIOVA 1Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova a organizat, in acest weeend, prima conferinta nationala a doctoranzilor in Drept . Evenimentul a reunit lucrari de cercetare in domeniul dreptului, ale doctoranzilor din intreaga tara, pe doua sectiuni: drept public si drept privat.

Conferinta nationala a doctoranzilor in drept este la prima editie si comitetul de organizare si-a propus ca acest eveniment academic sa devina o traditie a Facultatii de Drept. Doctoranzii din toata tara au avut parte de un schimb de idei in domeniul dreptului, pe aceleasi doua sectiuni: drept public si drept privat.

Facultatea de Drept din Craiova este un puternic centru de doctorat si cercetare in domeniu. Peste 30 de doctoranzi din toata tara si-au sustinut lucrarile de cercetare intr-un schimb de opinii constructive.

Citeste si :  Unirea Basarabiei cu Romania, sarbatorita la Facultatea de Drept

„Conferinta, care  se desfasoara in cadrul Scolii Doctorale a Facultatii de Drept, Universitatea din Craiova, constituie un eveniment stiintific cu importanta multipla. Mai intai, deoarece are loc prima editie, apoi, pentru ca alegerea momentului coincide si se inscrie in seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918. Trebuie subliniat suportul important al partenerilor – Centrul de Cercetari Juridice Fundamentale si Centrul de Studii si Cercetari de Drept Privat –Ion Dogaru–. In acest an, sunt reunite peste 30 de lucrari si avem speranta ca, in anii urmatori, numarul acestora sa creasca”, a precizat prof.univ.dr. Dan Claudiu Danisor, director al Scolii Doctorale a Facultatii de Drept a Universitatii din Craiova.

La randul sau, drd. Izabela Dihoru, organizator al conferintei, a declarat: „Este un eveniment deosebit de important si un vis care a debutat inca din primul an de doctorat. Putem prezenta, in cadrul evenimentului, o mica parte a muncii noastre de cercetare, putem stabili contacte cu cercetatorii din tara , prin schimb de opinii constructive”.

Citeste si :  Baroul Dolj : Conferinta de drept penal al afacerilor la Craiova

Evenimentul se inscrie in seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.