Documentatia pentru constructia sectiunii 4 a Autostrazii Pitesti-Sibiu a fost trimisa la ANAP

0
48

Documentatia pentru constructia sectiunii 4 a Autostrazii Pitesti-Sibiu a fost trimisa la ANAP 1Documentatia pentru Contractul destinat proiectarii si executiei sectiunii 4 a autostrazii Pitesti-Sibiu, a fost trimisa astazi la ANAP pentru verificare si validare. Dupa finalizarea acestei etape, Contractul pentru proiectare si executie va putea fi postat pe SEAP, pentru ofertare.

Proiectarea acestei sectiuni ar urma sa dureze 16 luni iar executia lucrarilor 44 de luni. Perioada de garantie pentru calitatea lucrarilor, stabilita prin documentatie este de minim 60 de luni.

Sectiunea 4 a autostrazii Pitesti-Sibiu, este cuprinsa intre localitatile Tigveni si Curtea de Arges si are o lungime de 9,86 km, din care 1,35 km de tunel care vor fi construiti in zona de traversare a dealului Momaia

Citeste si :  Ministrul Cuc in vizita la drumul tehnologic Craiova - Pitesti

In acest moment se afla in procedura de elaborare documentatiile pentru loturile 2 si 3 ale acestei autostrazi.

Anul trecut au fost scoase la licitatie contractele pentru proiectarea si executia loturilor 1 si 5 ale autostrazii Pitesti-Sibiu, iar la ora actuala ofertele se afla in faza de evaluare.

CNAIR S.A

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.