Doliu in PNL. S-a stins din viata Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Presedinte PNL Dolj

0
359

Doliu in PNL. S-a stins din viata Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Presedinte PNL Dolj 1Partidul National Liberal filiala Dolj anunta cu profund regret trecerea la cele sfinte a celui ce a fost Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Presedinte PNL Dolj, senator, deputat, dar mai presus de toate un neinfricat luptator anticomunist.

A inceput lupta pentru democratie la frageda varsta de 17 ani, cand a fost condamnat politic la 21 de ani de temnita grea si nu a incetat-o pana in ultima clipa de viata. Vasta sa activitate si militantismul determinat i-au adus recunoastere atat in tara (decoratia Ordinul National “Pentru Merit” in grad de cavaler din partea Presedintelui Romaniei) cat si peste hotare – primind din partea Statelor Unite ale Americii decoratia “Vulturul American”.

Citeste si :  Nicolae Giugea (PNL): E haiducie fiscala! Cat pierde Craiova?

Om politic devotat tarii sale, filantrop, un om de o vasta cultura si cu o pregatire profesionala solida, Cornel Boiangiu ne lasa in urma un exemplu de servire a interesului national mai presus de interesele personale si ramane un reper moral pentru generatiile actuale si viitoare.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

PNL Dolj transmite pe aceasta cale sincere condoleante familiei indurerate, anunta ca va participa cu o delegatie reprezentativa la serviciile funerare si va cinsti memoria celui ce a fost Dr. Cornel Boiangiu.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Citeste si :  PNL Dolj : Semneaza pentru sanatatea ta!

Biroul de presa al PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.