Doliu in PNL. S-a stins din viata Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Presedinte PNL Dolj

0
541

Doliu in PNL. S-a stins din viata Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Presedinte PNL Dolj 1Partidul National Liberal filiala Dolj anunta cu profund regret trecerea la cele sfinte a celui ce a fost Dr. Cornel Boiangiu – membru fondator al PNL, fost Presedinte PNL Dolj, senator, deputat, dar mai presus de toate un neinfricat luptator anticomunist.

A inceput lupta pentru democratie la frageda varsta de 17 ani, cand a fost condamnat politic la 21 de ani de temnita grea si nu a incetat-o pana in ultima clipa de viata. Vasta sa activitate si militantismul determinat i-au adus recunoastere atat in tara (decoratia Ordinul National “Pentru Merit” in grad de cavaler din partea Presedintelui Romaniei) cat si peste hotare – primind din partea Statelor Unite ale Americii decoratia “Vulturul American”.

Citeste si :  Administratorii de bloc risca amenzi consistente: Ce noi obligatii au acestia

Om politic devotat tarii sale, filantrop, un om de o vasta cultura si cu o pregatire profesionala solida, Cornel Boiangiu ne lasa in urma un exemplu de servire a interesului national mai presus de interesele personale si ramane un reper moral pentru generatiile actuale si viitoare.

PNL Dolj transmite pe aceasta cale sincere condoleante familiei indurerate, anunta ca va participa cu o delegatie reprezentativa la serviciile funerare si va cinsti memoria celui ce a fost Dr. Cornel Boiangiu.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Citeste si :  Lupta din Consiliul Municipal Craiova a avut joi o noua etapa . Adriana Ungureanu a reusit sa scoata un punct de pe ordinea de zi ..

Biroul de presa al PNL Dolj

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.