>
Home » Politica » Politica National » Doliu in politica: A decedat Nicolae Mischie

Doliu in politica: A decedat Nicolae Mischie

Doliu in politica: A decedat Nicolae Mischie

Doliu in politica: A decedat Nicolae Mischie

Doliu in politica romaneasca. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, dar si parlamentar al PSD, Nicolae Mischie, a incetat din viata. Decesul s-a produs in jurul orei 15,00 la Spitalul Elias, din Bucuresti.Politiceanul era in varsta de 72 ani.

Fostul deputat PSD a incetat din cauza unei infectii severe. Nicolae Mischie a fost deputat din partea PSD, presedinte al Consiliului Judetean Gorj si presedinte al PSD Gorj. Acesta are o contributie mare la infiintarea Universitatii “Constantin Brancusi“ din Targu Jiu. In schimb, el a fost primul care a primit titulatura de „baron“ ca urmare a modului autoritar de a conduce judetul Gorj, in perioada in care s-a aflat la conducerea judetului. Alexandru Mischie, fiul acestuia, a spus ca tatal sau a fost achitat in toate dosarele in care a fost judecat.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Titu David Stefan

Citește articolul precedent:
A jucat banii Manastirii la pacanele! Zeci de mii de euro in joc..

O vorba veche spune sa faci ce spune popa, nu ce face popa. Aceasta se potriveste de minune si in...

Închide