Home » Life & Style » Showbiz » Doliu in trupa Holograf: Mihai Coman, fost membru al trupei, s-a stins din viata

Doliu in trupa Holograf: Mihai Coman, fost membru al trupei, s-a stins din viata

Share ..

Doliu in trupa Holograf: Mihai Coman, fost membru al trupei, s-a stins din viata

Mihai Coman, fostul clăpar al trupei Holograf, s-a stins din viaţă la vârsta de 62 de ani, anunţul fiind făcut pe pagina oficială de Facebook a trupei Holograf.

“A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scena. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre.”

Alături de mesaj este postată şi melodia “Vine o zi” a trupei Holograf.

“Nu credeam că doare atât de tare… Mihai.. mergi cu Dumnezeu…”, este mesajul pe care solistul trupei, Dan Bittman, l-a postat pe pagina sa de Facebook. 

Holograf este o formaţie rock românească înfiinţată în anul 1978. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conţinând câteva cântece care au ajuns hituri în România. Trupa este în continuare foarte activă şi realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

În anii 1990 trupa şi-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece ale formaţiei Holograf sunt Banii vorbescDincolo de noriŢi-am dat un inelUndeva departeSă nu-mi iei niciodată dragosteaViaţa are gust sau Cât de departe.

Mihai Coman colabora cu trupa Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003). El era un pianist remarcabil, dar nu numai, fiind şi un excelent inginer de sunet.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Aeroportul din Craiova , cea mai mare crestere de pasageri in perioada 2010 – 2016

Aeroporturile din ţară au fost tranzitate anul trecut de 16,4 milioane de pasageri, traficul aerian ajungând astfel la un nou...

Închide