Dolj : In Calarasi se poate ! Noua administratie a reusit sa fie prima localitate care a primit aviz DSP pentru activitatea de vaccinare

0
885

In Dolj avem o noua premiera in randul administratiilor iar surpriza vine din partea comunei Calarasi care este administrata de catre Sandu Sorin .. 

Asa cum va spuneam zilele trecute ,in judetul Dolj, vor fi 24 de centre, 12 la Craiova și 12 în județ.

Localitatea Călărași este prima localitate, din mediul rural, din Dolj, al cărui centru de vaccinare a fost autorizat de către DSP Dolj să înceapă activitatea de vaccinare, de luni, alături de centre din Craiova și de la Calafat.

Primarul comunei Calarasi, Sandu Sorin indeamna toti cetatenii sa se inscrie pentru vaccinare..

“Localitatea Călărași este prima localitate, din mediul rural, din Dolj, al cărui centru de vaccinare a fost autorizat de către DSP să înceapă activitatea de vaccinare, de luni, alături de centre din Craiova și de la Calafat.

Nu o spun ca formă de laudă, pentru că nu suntem intr- o competiție, decât cu pandemia…dar nu pot să nu mă bucur pentru faptul că este un pas către recâștigarea normalității.
Logistică, modificări la apă și canalizare, dar cel mai greu, contracte de apa, de gunoi, de energie, pentru deșeuri medicale ( ii multumesc doamnei Maricutoiu pentru operativitate și sprijin), toate pentru a obține, azi autorizația sanitară de funcționare.
Din păcate, sunt unele probleme la platforma națională de înscriere, dar sperăm că până luni se rezolva…

Vaccinul nu este obligatoriu, dar evoluțiile vor demonstra necesitatea generalizări, tocmai pentru ca societatea să nu fie segregata, inevitabil, de efectuarea acestui vaccin.
Președinți de state, papi, clerici, medici și cercetători, au arătat lumii că trebuie să intram in normalitate.
Este timpul să ne înscriem.
Eu deja am facut-o și aștept să fiu chemat la cabinetul unității militare unde am lucrat….” a declarat Sandu Sorin , primarul comunei Calarasi .

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.