Domnul Genoiu a furat startul campaniei electorale. La elaborarea bugetului de ce nu a-ti procedat la fel ?

0
132

“Suntem fata in fata cu oamenii din cartierul Bariera Valcii si le preluam toate sesizarile! Am venit in mijlocul cartierului impreuna cu toti managerii si directorii institutiilor si serviciilor din subordinea Primariei, pentru a-i asigura pe craioveni ca toate situatiile prezentate vor avea o rezolvare!” scria actualul primar al Craiovei .

Din pacate actiunea din Bariera Valcii seamana a campanie electorala si daca ne aducem aminte , acum ceva timp , domnul Genoiu nu a facut o asemenea dezbatere si despre bugetul orasului .

Citeste si :  Contraventii si infractiuni , pe drumurile publice din judetul Dolj

Intelegem ca este candidatul PSD la Primaria Craiova dar daca se respecta si vrea sa afle “pulsul” cetatenilor de ce nu ii invita cand se iau hotarari care ii priveste si pe craioveni ?

Cum sunt realizate problemele ?

Pana si parcarile anuntate cu surle si trambite au devenit istorie in Craiova . De TERMO numai zicem nimic , in cateva zile se schimba firma (ca pe ciorapi domnu primar) .

De ce nu spuneti craiovenilor ca aveti un buget bazat pe cheltuieli cu personalul si ca suma data politiei locale e una foarte mare ?

Citeste si :  SC Termo Craiova S.R.L - un faliment amanat din cauza pandemiei

De ce nu spuneti despre recrearea umflata in Craiova ?

Cred ca cetatenii acestui oras ar trebui sa stie defapt ce faceti dumneavoastra in Primaria Craiova si cat de mare este aparatul administrativ ….

Ce spuneti domnule Genoiu ?

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.