Domnule Diculescu ati reusit sa devin vocea oamenilor inselati de dumneavoastra !

0
388

Domnule Diculescu ati reusit sa devin vocea oamenilor inselati de dumneavoastra ! 1Acum 4 zile am publicat un articol despre Diculescu Costinel Silviu pe care l-am numit un rege al imobiliarelor obtinute ilegal  a urmat o perioada la care m-am asteptat si anume telefoane cu numar necunoscut si altele ce nu fac bine . La 2 zile mi-a fost trimis un mail prin care si-a dorit un drept la replica  pe care l-am publicat pentru ca fac presa de 2 ani si cunosc legislatia in vigoare destul de bine . Cred ca dumneavoastra cunoasteti doar partile prin care inselati oamenii si vreti sa aveti o imagine curata .

Nu puteti pentru ca primul articol a fost foarte citit si “ghinion” domnule Diculescu ! Am devenit vocea sutelor de oameni inselati de dumneavoastra si acest lucru nu face altceva decat sa continui sa public absolut toate noutatile dosarelor dumneavoastra .

Ce am descoperit domnule Diculescu este un proces interesant si una din tacticile dumneavoastra de a insela oamenii :

Anulare act privind contractul de vanzare cumparare

Va spune ceva acest aspect ? Daca nu va arat eu ! Incerc usor sa inteleg ce faceti dumneavostra cu adevarat si cum a-ti reusit sa va bateti joc de atatia oameni ..

Dosar 11727/215/2015 din 23.10.2017

anulare act privind contractul de vânzare cumpărare nr.1317 din 19.10.2010 şi convenţia de reziliere nr.1319 din 19.10.2010

Informatii dosar

Numar dosar: Dosar 11727/215/2015
Data dosar: 23.10.2017
Instanta: Tribunalul Mehedinți
Departament: Secţia I civilă
Obiect: anulare act privind contractul de vânzare cumpărare nr.1317 din 19.10.2010 şi convenţia de reziliere nr.1319 din 19.10.2010
Categorie: Civil
Stadiu proces: Apel

Parti proces

  • DICULESCU COSTINEL SILVIU Apelant Reclamant

Domnule Diculescu daca veniti cu alt drept la replica am sa va spun ca sursa acestui dosar este acest link .

Cu aceasta ocazie vreau sa rog toti cei care au fost sau continua sa fie inselati de acest om sa apeleze la Redactia Jurnal de Craiova ! Suntem vocea dumneavoastra si dorim cu aceasta ocazie sa ii spunem domnului Diculescu ca am sa fac tot posibilul sa public termenele pe care acesta le are in sutele de dosare ..

P.S.: Jurnal de Craiova si-a castigat respectul si in cateva zile sarbatoreste 2 ani !

Visits: 4

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.