Don Pasquale, o reprezentatie speciala la Craiova

0
192

Don Pasquale, spectacolul Operei Romane Craiova programat sambata, 25 ianuarie 2020, incepand cu ora 19.00, in sala Cercului Militar Craiova, este un prilej pentru melomani de a vedea sau revedea un spectacol care a avut succes de la premiera din anul 2006, deopotriva in randul criticilor si al spectatorilor.

Reprezentatia se bucura de conducerea muzicala a maestrului Dumitru Carciumaru, avand in distributie atat solisti indragiti de iubitorii muzicii din Craiova, cat si invitati apreciati la nivel international. Alaturi de Orchestra si Corul Operei Romane Craiova, spectatorii ii vor putea asculta pe solistii Sorin Draniceanu – in rolul titular, Marco Camastra (Italia) – Dottor Malatesta, Maria Francesca Mazzara (Italia) – Norina, Bogdan Mihai – Ernesto, alaturi de Alexandru Petre – Notarul si Petrisor Efrem, Ionut Dumitru, Leonte Stanescu – Servitori.

O voce de exceptie apreciata la nivel international, basul craiovean Sorin Draniceanu face din fiecare aparitie a sa pe scena un eveniment muzical nu numai prin talentul si tehnica sa, dar si prin inteligenta in interpretare, sensibilitatea si extraordinara sa forta de expresie.
Tenorul Bogdan Mihai a starnit ovatii la finalul anului trecut la cele doua spectacole-eveniment sustinute de Opera Romana Craiova – Pop Opera Concert si Craciun la Opera – si multi dintre cei care atunci l-au ascultat pentru prima data i-au devenit admiratori. Melomanii il vor putea revedea in aceasta saptamana, intr-o noua ispostaza: interpretand rolul Ernesto din savuroasa opera bufa compusa de Gaetano Donizetti.
Baritonul italian Marco Camastra a primit aplauze pe cele mai relevante scene lirice italiene, incluzand La Scala si La Fenice, iar soprana Maria Francesca Mazzara a fost apreciata de publicul craiovean in cea mai recenta reprezentatie a spectacolului „La Traviata”.

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Craiova.
Mai multe informatii la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova
Biletele pot fi achizitionate online:
http://bilete.operacraiova.ro/en/show/32/detail
sau la agentia de bilete a Operei Romane Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, [email protected]

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.