Dosar de Candidat la Primaria Craiova – Adrian-Claudiu Prisnel

0
211
Dosar de Candidat la Primaria Craiova - Adrian-Claudiu Prisnel 1
Dosar de Candidat la Primaria Craiova – Adrian-Claudiu Prisnel

Cel de-al patrulea Dosar de Candidat la Primaria Craiova este Adrian-Claudiu Prisnel , care candideaza din partea USR la Primaria Craiova. Despre Adrian-Claudiu Prisnel puteti afla din acest material care inca o data spunem ca toate aceste informatii sunt publice .

Informații personale:

Data nașterii: 11.11.1982

Căsătorit, o fetiță de 5 ani

 

Experiență profesională:

Activitate:

Broker, WBS Holding Ltd – August 2007 – iul 2009

Director piețe globale, SSIF Prima Transaction – 2009 – 2011

Administrator, Prinsel Consulting – 2011 – 2016

Mic  fermier, Poiana Mare, Dolj – 2013 – 2016.

Studii:

Licențiat în chimie, Massachusetts Institute of Technology (MIT), SUA 2002-2005

Diplome:

Medalie de argint la Olimpiada Internțională de Chimie din 2001

Medalie de aur la concursul internațional de chimie din Rusia, 2000

 

Istoric politic:

Citeste si :  Sesizarea PNL si USR asupra Legii privind aducerea rezervelor de aur in tara, pe agenda CCR

Uniunea Salvați România (USR), membru 2016 – prezent

 

Ce vreau să fac pentru Craiova:

 1. Salvarea banilor publici de la risipă şi furt
 • Publicarea în integralitate a contractelor şi facturilor pe site-ul Primăriei Craiova într-un format care să permită cautarea şi conexiunea între contracte şi facturile emise in baza lor. În viitor, ne vom asigura că clauzele de confidenţialitate ale contractelor se vor referi strict la secretul tehnologic.
 • Elaborarea şi publicarea unei “listă negre” cu firmele și acționarii lor care au fraudat deja primăria Craiova sau statul român.
 • Contractele de achiziții și lucrări publice să aibă prevederi clare legate de livrabilele așteptate, de modul de lucru între executanți și consultanți, etape clare de realizare cu informări publice periodice.
 1. O administraţie transparentă, competentă şi prietenoasă cu cetăţeanul
 • Datele brute din buget şi din execuţia bugetară vor fi prezentate în format deschis, astfel încât să poată fi utilizate şi prelucrate de oricine. Publicarea în format deschis permite automatizari ale procesului de analiză care ajută la depistarea costurilor ascunse.
 • Crearea de proceduri administrative precise şi măsurabile în interiorul primăriei Craiova, proceduri clare de selecție, evaluare, promovare a funcționarilor publici.
 • Crearea unui ghişeu unic ca să faciliteze interacțiunea solicitantului doar cu direcţia emitentă a actului final, aceasta asigurând interacțiunea cu autoritățile emitente ale actelor sau formalităților preliminare în aşa fel încât cetăţenii să nu mai alerge de la un ghişeu la altul.
 1. Dezvoltarea oraşului şi crearea de locuri de muncă
 • Acordarea de spaţii şi/sau terenuri pentru desfăşurarea activităţilor economice prin concesionare pe termen lung precum şi facilităţi fiscale cu condiţia ca aceştia să creeze un număr minim de noi locuri de muncă.
 • Colaborarea cu Universitatea din Craiova pentru adaptarea curriculei la necesităţile din piaţa forţei de muncă. Universitatea din Craiova are deja un Departament de Relaţii cu Mediul Socio-Economic şi Cultural care poate inlesni o strategie comună.
 • Programul Made in Craiova, finanţat prin Programul Operaţional Regional care-şi propune să construiască şi să susţină sectorul manufacturier din Craiova şi cel agricol din judetul Doj. Programul presupune: crearea unei comunități și protejarea intereselor membrilor; programe de consiliere (de la set-up de business și relația cu autoritățile, până la amenajare de spații, branding, distribuție etc); promovarea unei mărci “Made in Craiova”, pe care producătorii să o poată folosi.
Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.