Home » Dosar de Candidat » Dosar de candidat la Primaria Craiova

Dosar de candidat la Primaria Craiova

Share ..

Dosar de candidat la Primaria Craiova

Cum in 11 iunie avem Alegeri la Primaria Craiova am decis sa facem o analiza a celor care se inscriu in aceasta batalie pentru a castiga fotoliul de Primar al acestui oras .

Tinem sa precizam ca nu discutam decat cu informatii publice , nu ne asemanam cu alte ziare care doresc sa fie pline de cancan in schimb Jurnal de Craiova va aduce multe lucruri interesante despre cei care doresc sa candideze la Primaria Craiova .

De ce facem acest demers ?

Pentru ca in acest oras sunt multe care raman inca ascunse sub pres din diferite motive iar cei care au acces la informatie de multe ori este “eronata” .

Cu aceasta ocazie va stam la dispozitie si cu intrebarile dumneavoastra pentru cei care ne conduc la rubrica de Contact iar ulterior cu siguranta ajung la toti cei care sunt inscrisi in aceasta cursa !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
10 Mai Ziua Regalitatii, Ziua Independentei

In aceste zile, Romania sarbatoreste 140 de ani de la castigarea Independentei. Legea prin care a fost proclamată ieşirea de...

Închide