Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » Două spectacole de neratat la Opera Romana Craiova

Două spectacole de neratat la Opera Romana Craiova

Share ..

Ediția a XV-a a Festivalului  Internațional „Elena Teodorini” se încheie în această săptămână.

 

Iubitorii dansului contemporan au ocazia să savureze o producție a Skaramacay Art Factory, vineri, 10 noiembrie 2017, în sala Cercului Militar Craiova, ansamblul venind pentru prima dată în România la invitația Operei Române Craiova.

Oaspeți speciali în cadrul Festivalului Internațional „Elena Teodorini”, Skaramacay Art Factory vor aduce în fața publicului „Haeretica” o reprezentație care se anunță incendiară. Bucurându-se de regia și coregrafia Erminiei Sticchi, mișcările dansatorilor de la Skaramacay Dance Company sunt atent corelate pe un colaj muzical spectaculos care reunește lucrări de Wagner, Puccini, Pergolesi, dar și cunoscute melodii din repertoriul Dead Can Dance sau Peter Gabriel,  într-o prezentare coregrafică creată pentru a aduce în atenția spectatorilor întrebări importante legate de credință, religie și continua căutare a fiecărui om în năzuința de a-și salva propriul suflet.

„Don Carlo”, cu o distribuție extraordinară

Tot în această săptămână, melomanii vor putea revedea spectacolul Operei Române Craiova „Don Carlo” de Giuseppe Verdi, care s-a bucurat de succes la premiera de anul trecut. Reprezentația în cinci acte care reunește o distribuție extraordinară, spectacolul de închidere a festivalului, va avea loc duminică, 12 noiembrie 2017, de la ora 19.00, în sala Cercului Militar. Melomanii îi vor putea asculta pe soliștii invitați Mickael Spadaccini, Șerban Vasile, Madeleine Pascu, Ramona Zaharia, Kakhaber Shavidze și pe artiștii Operei Române Craiova: Sorin Drăniceanu, Dragoș Drăniceanu, Noemi Modra, Bogdan Olaru, Marian Dabuleanu, alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Adi Bar (Israel).

 

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini”, ajuns la cea de-a XV-a ediție, este un eveniment cultural de notorietate europeană organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, al Consiliului Local Craiova, un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Ediția de anvergură din acest an cuprinde 16 evenimente, prilejuri pentru iubitorii muzicii de a asculta nume și titluri de referință ale artei lirice.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

 

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal / Adrian Mititelu : ,,Avem un buget de aproape 500.000 de euro.Nu avem emoţii pentru a promova în Liga a III-a”

După ce am avut un duel al echipelor din Craiova în Liga a II-a, nu e exclus ca pe viitor...

Închide