Dragnea nu se potoleste dupa umilinta de la Iasi! PSD intentioneaza sa organizeze un nou „mare miting”

0
500

Dragnea nu se potoleste dupa umilinta de la Iasi! PSD intentioneaza sa organizeze un nou „mare miting” 1PSD intentioneaza sa organizeze un nou „mare miting”, dupa nou esec rusinos de la Iasi. Noua manifestatie ar urma sa aiba loc sambata, 11 mai, la Galati.

Site-urile pro-PSD stiripesurse.ro si DC News anunta ca sambata, la Galati, va avea loc un nou miting „de amploare” al PSD.

„Potrivit informatiilor noastre, PSD va organiza un miting de amploare la Galati, sambata, de la ora 11.00. Liderii PSD vor sa mobilizeze aproximativ 30.000 de oameni, pe modelul evenimentului de la Iasi”, scrie stiripesurse.ro, site condus de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

DC News scrie ca Jandarmeria Galati si Primaria Galati au anuntat deja organizarea „unei adunari publice” in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

„In contextul desfasurarii pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati, sambata, 11 mai, in intervalul orar 8,00 – 14,00 a unei adunari publice declarate si avizate de catre primaria municipiului Galati, Jandarmeria Galati invita cetatenii care participa la aceasta manifestatie cat si ceilalti cetateni sa adopte o atitudine cooperanta, un comportament civilizat, sa manifeste intelegere fata de masurile luate, sa evite conflictele de orice natura si sa aiba un dialog permanent cu fortele de ordine aflate in dispozitiv”, se arata in comunicatul emis de Jandarmeria Galati.

Primaria municipiului Galati a anuntat inchiderea circulatiei pe una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati, chiar in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.