Dragos Bucur, despre referendumul pentru familia traditionala

0
100

Dragos Bucur, despre referendumul pentru familia traditionala 1Romanii care vor participa la referendumul pentru familia traditionala vor trebui sa raspunda cu „da” sau „nu” la intrebarea „Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”, a decis, marti, Guvernul. Suma alocata de Guvern pentru referendum este de 163,7 milioane de lei.
Potrivit modificarii propuse pentru articolul 48 din Constitutie, “Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor”.
Dragos Bucur, fostul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie“ de la Pro TV, si-a exprimat opinia cu privire la referendumul pentru familia traditionala intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Actorul Dragos Bucur, in varsta de 40 de ani, si-a exprimat parerea in legatura cu referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, „din respect pentru prietenii mei gay“, dupa cum marturiseste fostul prezentator Pro TV. Astfel, Dragos Bucur se alatura vedetelor care s-au pozitionat impotriva referendumului, programat in zilele de 6 si 7 octombrie, fiind de parere ca „familia traditionala se bazeaza pe dragoste si respect“. „Trebuie sa imi spun parerea despre referendumul acesta, macar din respect pentru prietenii mei gay. Familia traditionala, in viziunea mea, se bazeaza pe dragoste si respect, fie intre un barbat si o femeie, fie intre doi barbati, fie intre doua femei. Asta e parerea mea despre acest referendum cu o intrebare iesita parca din SF-urile mele“, a scris Dragos Bucur.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Demisia Mitropolitului Banatului ceruta public de catre ambasadorul Vasile Popovici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.