Drept la replica : Comitetul director TVR Cluj a fost demis ilegal! Care este situatia de la TVR Craiova

0
150

Pe adresa de email a ziarului nostru a ajuns un mesaj pe care il publicam ca drept la replica la articolul Comitetul director TVR Cluj a fost demis ilegal! Care este situatia de la TVR Craiova.

Subsemnatul, Sorin Torică, în calitate de președinte al MediaSind TVR,  în virtutea dreptului la replică vă notific să publicați de îndată următoarele precizări:
“Declarația mea publicată în articolul “Comitetul Director TVR Cluj a fost demis ilegal! Care este situația de la TVR Craiova” potrivit căreia “Actualul director al TVR Craiova nu a fost ales în urma unui concurs. A fost numit cu atribuții de Director special de clientela politică”   nu corespunde realității și a fost falsificată grosolan  de către redactorul dvs, în scopul denigrării dnei. Anca Dindirică, directorul TVR Craiova. Precizez că în niciun moment nu am declarat informațiile calomnioase publicate de dvs.cu încălcarea flagrantă a deontologiei profesionale.
 
 Așa cum rezultă și din titlul prezentat chiar de dvs., problema nelegalității conducerii studiourilor teritoriale se referă  doar la TVR Cluj, singurul studiou la care a fost schimbată, în totalitate, componența Comitetului Director. În acest sens, acțiunea în justiție pentru anularea numirii CD se referă la conducerea Studioului Teritorial Cluj, așa cum rezultă și din informațiile publicate pe portalul Curtii de Apel Bucuresti:  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000392632&id_inst=2
 
Totodată, precizez că dna. Dindirică conduce Studioul teritorial  TVR Craiova de peste 8 ani, nefiind în aceeași situație de nelegalitate cu cea a colegilor  de la TVR Cluj., obținând funcția de director al TVR Craiova în baza unui concurs susținut în anul 2013.
 
Având în vedere aceste argumente, vă solicit să publicați de îndată aceste precizări pentru stabilirea adevărului, în caz contrar mă văd nevoit să mă adresez instituțiilor abilitate și instanței de judecată.
 
Sorin Torică,
Presedinte MediaSind TVR 
Bucuresti”

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.