Drept la replica : Continua dezvaluirile de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Victor Babes Craiova ! Solicitam ca DSP Dolj sa raporteze TOT !
Drept la replica : Continua dezvaluirile de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Victor Babes Craiova ! Solicitam ca DSP Dolj sa raporteze TOT !

Avem si un drept la replica fata de articolul : Continua dezvaluirile de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Victor Babes Craiova ! Solicitam ca DSP Dolj sa raporteze TOT !

Asistenta sefa , doamna Amza ne-a solicitat dreptul la replica iar noi il publicam !

“Imi pare rau ,nu ma asteptam sa aveti o asemenea atitudine, vizavi de o situatie pe care nu o doresc nimanui.Nu stiu cine v-a furnizat aceste informatii,nu inteleg de ce au aparut numele meu si al copilului in presa,nu cred ca este corect,ar trebui sa fiti mai atent atunci cand culegeti informatii.

Este o situatie in care putea sa fie oricine,nu este deloc placuta si imi pare rau ca dupa o munca de 4 luni in acest spital alaturi de acesti pacienti am primit aceasta lovitura practic sub centura.Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu si familia mea.

Citeste si :  Colegiul Didactic al Colegiului Stefan Odobleja : DREPTUL DE A EXISTA nu iti da DREPTUL DE A DESFIINTA pe altii !!!

Slava Domnului suntem bine,le multumesc tuturor medicilor si colegelor mele pentru tot ajutorul.” ne-a declarat ca drept la replica ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.